Merhaba Windows 7 ISO format atmadan, USB belleğe yazmadan Defender ve Update nasıl kaldırılır? Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba Windows 7 ISO format atmadan, USB belleğe yazmadan Defender ve Update nasıl kaldırılır? Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.
Muhtemelen ben anlatamadım Windows 7 ISO dosyası halindeyken format atmadan USB belleğe yazmadan ISO dosyasındayken Defender ve Update'i kaldırmak istiyorum önceden @Hasan Merkit Windows 11 icin aynı işlemi yapmıştı.
Muhtemelen ben anlatamadım Windows 7 ISO dosyası halindeyken format atmadan USB belleğe yazmadan ISO dosyasındayken Defender ve Update'i kaldırmak istiyorum önceden @Hasan Merkit Windows 11 icin aynı işlemi yapmıştı..
Muhtemelen ben anlatamadım Windows 7 ISO dosyası halindeyken format atmadan USB belleğe yazmadan ISO dosyasındayken Defender ve Update'i kaldırmak istiyorum önceden @Hasan Merkit Windows 11 icin aynı işlemi yapmıştı.
ISO'yu baglayınca modlardan hafif olanı seçince bileşenlerden Defender ve Update kapat veya program oto olarak srçmesi gerek,
Uygulamalardan Defender sil vs.
Windows 7 de HD6510 sürücüsü ve ses sürücülerinde problem yaşadığım icin Defender ve Update kaldırmak istiyorum Defender ses sürücüsü sildiği icin (tam olarak silemiyor icindeki sözde viruslu olarak saydığı dosyaları siliyor ve ses sürücüsünü bozuyor) o yüzden Defender'ı kaldırmak istiyorum.