Windows 7 mi Windows 8.1 mi?

Windows 7 şu an eskimiş olabilir, eskisin bir zahmet yıllar geçti, ama çıkış yılına göre mükemmel işletim sistemi bana göre.
Windows 11 kullanıyorum bu arada memnunum, en son 3 yıl önce eski bilgisayarımda Windows 7 kullanmıştım.

Windows 10 yüklüydü ama malum masaüstü PC eski ve kastığı için bugün Windows 7'ye geçtim.

Hala Windows 7 kullanan varsa, büyük ihtimal donanımı yetmediğinden dolayıdır. Yoksa başka şekilde kullanmanın anlamı yok. Windows 10'a geçin.

Extended Kernel çıkana kadar 8.1 kullanmayın bence.

Bloatware cehennemiyle, stabilitiden yoksunluğuyla ve berbat tasarımıyla gelen ucube Windows 10 ile iyi günler.
Bloatware'den kurtulma yolu var en azından ama, destek için ne yapacaksın? Bide Aero tasarımı zamanına göre iyi hoştu da, günümüz için bence pekte uymuyor. Windows 10 tasarımı gayet hoş. Bide stabilite derken? 22H2 gayet stabil şekilde çalışmaya devam etmekte. Windows 7'yi ben de eskiden seviyordum da, artık günümüzde kullanılmaz halde bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…