Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ugurcan

Başarılı
Evet artık desteğe sahip değil hatta kullanan insan bile artık çok az. Ancak eski yeşil forumda olduğu gibi burada da güvenli ve son sürüm rahatlıkla indirebileceğimiz Windows 7 ISO dosyalarının olmasını isterdim. Bunu öneri şeyinde alın lütfen. Şahsen bireysel olarak bu ISO dosyalarını nasıl güzelce edinebilirim pek bilemiyorum.

Çözüm
Burada da mevcut aslında:
Burada yok dostum buradan indirebilirsin üye olmadan zaten konuyu yazan arkadaş da bu foruma geçti diye biliyorum:)

Burada yok dostum buradan indirebilirsin üye olmadan zaten konuyu yazan arkadaş da bu foruma geçti diye biliyorum:)
Sanırsam indireceğim boş durmaktansa. Eski yeşil siteden kastım burasıydı bu arada 🙏

Kullanan arkadaşlardan birisi bu isoların bozuk olduğunu söylemişti sadece onda mı oldu yoksa ISO ile mi alakalı tam bilemiyorum.

Windows 7 Professional SP1 (32 bit and 64 bit ISOs) : Microsoft Corporation : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive
https://archive.org/details/windows-7-sp0-sp1-msdn-iso-files-en-de-ru-tr-x86-x64
Windows 7 Multiple Editions (Updated To 2020-01 v3) : k4sum1 : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive
Windows 7 Download | MAS

Ben zamanında Ultimate X64 sürümünü kurmuştum bir sorun olmadı uzunca bir süre eski laptopumda kullanmıştım. Orijinal ISO idi paylaştıkları.

Burada da mevcut aslında:

Çözüm