Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bunu ben en son stajyere yaptırmaya çalıştım işin içinden çıkamadı ekran kartı desteği yüzünden. Ben belki ileride yapabilirim ama şu an vaktim yok. Technopat'ta rehberini yazdım ama kendim hiç denemedim.

Bunu ben en son stajyere yaptırmaya çalıştım işin içinden çıkamadı ekran kartı desteği yüzünden. Ben belki ileride yapabilirim ama şu an vaktim yok. Technopat'ta rehberini yazdım ama kendim hiç denemedim.

Neredeyse her yöntemi denedim. install.wim'i değiştirdik komple ekipce. UEFI class 3 sistemlere hala kurulmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7'nin en basitinden önyükleyicisi ve kurtarma modları VESA video modunu kullandığı için önyükleyicisinin ve kurtarma modunun kullandığı ekran kartı video modelini GOP uyumlu olacak şekil değiştirmelisiniz ve BOOTMGR ile uyumlu bir önyükleyici yapmalısınız. Önyükleyiciyi React OS'ten almayı denemek iyi olabilir.

Son düzenleme:
Windows 7'nin en basitinden önyükleyicisi ve kurtarma modları VESA video modunu kullandığı için önyükleyicisinin ve kurtarma modunun kullandığı ekran kartı video modelini gop uyumlu olacak şekil değiştirmelisiniz ve bootmgr ile uyumlu bir önyükleyici yapmalısınız. Önyükleyiciyi React OS'ten almayı denemek iyi olabilir.

Teşekkürler.

Windows 7'nin en basitinden önyükleyicisi ve kurtarma modları VESA video modunu kullandığı için önyükleyicisinin ve kurtarma modunun kullandığı ekran kartı video modelini gop uyumlu olacak şekil değiştirmelisiniz ve bootmgr ile uyumlu bir önyükleyici yapmalısınız. Önyükleyiciyi React OS'ten almayı denemek iyi olabilir.

React OS, UEFI Class 3 sistemlere kuruluyor mu?

Yeni nesil cihazlara kurulum çok çok zor, UefiSeven işe yaramıyor her cihazda. Yukarıda arkadaşın söylediği gibi GOP driver'ın entegre olması gerekiyor. Kurulum diski için de kurulacak diskte de GOP driver ile sistem başlatılmalı. Macrium Rescue Live-CD ile kurulumu başlatmayı başaranlar olmuş muhtemelen entegre olarak GOP driver vardı içinde fakat diskten sistemi başlatma aşamasına gelince yine Windows başlatılıyor kısmında kalmış. Bu sorun da atlatılırsa kullanabilirsiniz Windows 7'yi, kurulum yapılan diske de aynı driver gömülerek aşılabileceğini düşünüyorum.

Intel Atom Z8350 tablet PC var elimde ona kurabilirseniz dünyadaki her cihaza Windows 7 kurarsınız😂