Eski bir Samsung PC var elimde, PC'ye Windows 10 kurulu ama Windows 10 çok yavaş çalıştığı için USB'ye Windows 7 Ultimate ISO yazdırdım. Ancak bilgisyar hiçbir şekilde USB'yi BIOS'ta görmüyor. Legacy USB Support falan da açık PC'de. Windows 10'da takınca görüyor ama. Bu soruna ne yapabilirim?
Detaylar
Kim cevapladı?BIOS güncellemesi yaptınız mı?Eski bir Samsung PC var elimde, PC'ye Windows 10 kurulu ama Windows 10 çok yavaş çalıştığı için USB'ye Windows 7 Ultimate ISO yazdırdım. Ancak bilgisyar hiçbir şekilde USB'yi BIOS'ta görmüyor. Legacy USB Support falan da açık PC'de. Windows 10'da takınca görüyor ama. Bu soruna ne yapabilirim?
Samsung Recovery uygulaması ile tamamen eski haline getirin tavsiyem.
- Makaleler
- 62
ISO'yu USB'ye MBR olarak yazdırdınız değil mi?
Evet.
USB 2.0 portlarına tak.
Eki Görüntüle 179281
Hazırladığınız USB belleği takın ve bu yöntemi deneyin. BIOS'a girmeden yapılan yöntem. Tabii USB belleği doğru hazırlamanız gerekir.
Dosyaları sistem dosyalarının üstüne yazsa sıkıntı çıkar mı?
Dosyaları sistem dosyalarının üstüne yazsa sıkıntı çıkar mı?
Hazırladığın USB bellek hariç bölümleri silip yeni bölüm oluştur. Veya disk bölümleme ekranını çekip at yardımcı olalım.
Hazırladığın USB bellek hariç bölümleri silip yeni bölüm oluştur. Veya disk bölümleme ekranını çekip at yardımcı olalım.
Sorunu çözdüm teşekkürler.
GungorMemis
Başarılı
Nasıl çözdünüz acaba?