Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamın sanki işletim sistemi çekirdeğini baştan yazmış gibi tavırları var. Steam çalıştırdım diye paylaşım yapmış ama oyunlar için kaç tane sürücüyü destekleyebilecek. Hepsini geçtim güvenlik konusunda işletim sistemini tek başına güncelleyebilecek mi? Ayrıca işletim sisteminin içine zararlı yazılım koymadığını nereden bileceğiz.

O değil de adama soruyoruz driver, Steam, güvenlik gibi destekleri nasıl sağlayacaksın diye adamın cevabı yapacağım edeceğim oluyor, çok komik bir durum.

Adamın sanki işletim sistemi çekirdeğini baştan yazmış gibi tavırları var. Steam çalıştırdım diye paylaşım yapmış ama oyunlar için kaç tane sürücüyü destekleyebilecek. HEPSİNİ GEÇTİM güvenlik konusunda işletim sistemini tek başına güncelleyebilecek mi? Ayrıca işletim sisteminin içine zararlı yazılım koymadığını nereden bileceğiz.

Eğer çok eski ve güçsüz donanımlı bir bilgisayarınız varsa bunun gibi şeyler peşinde koşmak yerine sisteminize hafif bir Linux dağıtımı kurun.

Steam çalışmıyor hocam. Giriş ekranında kalıyor.

Arkadaşlar bu elemanı umursamayıp geçmek yerine konuşmaya devam etmemizin sebebi, olur da bir kişi bile yazdığımız mesajları görürse bu adamın ağına düşmekten kurtulur. Yoksa zaten bu forumun kullanıcılarının bir çoğunun bilinçli teknoloji tüketicileri olduğunun farkındayım. Siber güvenlikte en büyük korunma bunun gibi başlıklarda yaptığımız bilinçlendirmeler.

Bence karşı Instagram ve YouTube videoları yapsak bu sorun çözülür ama bu da zahmetli olur.

aylarca anasayfamı işgal etti ki bu forumda baya konuşuldu 86 sayfa , 56 sayfa başlıklar var ki beklentileri kendi takipçilerine göre yükseltti patlasa şaşırmam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.