Detaylar
Kim cevapladı?İbrahim Göksoy
Başarılı
Bu ayarın yapıldığı sisteme geri yüklenip öyle kaldırılması gerekli yoksa fotoğraflar çöp olmuş geçmiş olsun. Aynısı benim başıma geldi 250 GB HDD çöp olmuştu. Çok iyi bir özellik ama bilmeden kullanılırsa böyle oluyor.
MasterSlenderTR
Üstün
- Makaleler
- 4
Advanced EFS Data Recovery adlı uygulamayı deneyebilirsiniz, sizin yaşadığınız benzer bir olay yıllar önce başıma gelmişti ve bu uygulama şifreyi kırıp halletmişti meseleyi.Eski Windows kullanıcısı, veriyi korumak için içeriği şifrele seçeneğini açık bıraktığı için fotoğraflarımı açamıyorum. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
Eki Görüntüle 43705
Son düzenleme:
xoosdokex
Başarılı
hocam 2012 senesinde windows7 işletim siteminde yapıldı ve format sonrası kurtarılan fotoğraflar bunlarBu ayarın yapıldığı sisteme geri yüklenip öyle kaldırılması gerekli yoksa fotoğraflar çöp olmuş geçmiş olsun. Aynısı benim başıma geldi 250 GB HDD çöp olmuştu. Çok iyi bir özellik ama bilmeden kullanılırsa böyle oluyor.
bunu deneyip geri dönüş yapacağımAdvanced EFS Data Recovery adlı uygulamayı deneyebilirsiniz, sizin yaşadığınız benzer bir olay yıllar önce başıma gelmişti ve bu uygulama şifreyi kırıp halletmişti meseleyi.
Physic
Üstün
Eski Windows kullanıcısı, veriyi korumak için içeriği şifrele seçeneğini açık bıraktığı için fotoğraflarımı açamıyorum. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
Eki Görüntüle 43705
Diski BitLocker ile şifreledi ise açılamaz. Şifreleyen sistemden kaldırılması gerek o şifrenin. Bildiğimiz kadarıyla BitLocker kırılamaz.
İbrahim Göksoy
Başarılı
Program işe yaradımı sonuç ne oldu merak ettim eğer işe yaradıysa benim veriler boşuna çöpe gitti.
xoosdokex
Başarılı
yaramadıProgram işe yaradımı sonuç ne oldu merak ettim eğer işe yaradıysa benim veriler boşuna çöpe gitti.