Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Çıkarmaz.
Çıkarmaz.
Adını ilk defa duydum. Anti cheat destekli oyunlara girmediğin sürece bir problem olmaz.
Bence de. Hem güvenilir.
Yalnız modlu Windows 7 kullanmak yerine Windows 10 LTSB 2016 kullanmak iyi olmaz mı?
Bence de. Hem güvenilir.
Son düzenleme:
Hatta bilgisayarı biraz daha iyi ise Windows 11 LTSC kursun.Sorun çıkarmayacaktır. Yalnız modlu Windows 7 kullanmak yerine Windows 10 LTSB 2016 kullanmak iyi olmaz mı?
Son düzenleme:
Left 4 Dead 2 ve Brawlhalla oynamayı düşünüyorum. Problem çıkarır mı?
Bilinmedik yazılım içermiyorsa çıkarmaz, neden çıkarsın?
EnesK01
Uzman
Left 4 Dead 2 ve Brawlhalla oynamayı düşünüyorum. Problem çıkarır mı?
CS2'de VAC ban yiyenler olmuştu geçen sene sırf Windows 7 kullandıkları için sonrasında geri kaldırıldı ama artık eski bir işletim sistemi Win7. Sorun çıkarıyor. Driver ve App'lerde biri olmasa diğerinde illa sıkıntı yaşarsın yani. Bende çok severdim ama kaçınılmaz son. Windows 10 Home kurabilirsin. Aradaki FPS farkı 5 bile olmuyor çoğu zaman. Keyif için kullanıyorsan da bir Windows 7 teması indirebilirsin.
HDD kullandığımdan Windows 10 çok hantal kalıyor.CS2'de VAC ban yiyenler olmuştu geçen sene sırf Windows 7 kullandıkları için sonrasında geri kaldırıldı ama artık eski bir işletim sistemi Win7. Sorun çıkarıyor. Driver ve App'lerde biri olmasa diğerinde illa sıkıntı yaşarsın yani. Bende çok severdim ama kaçınılmaz son. Windows 10 Home kurabilirsin. Aradaki FPS farkı 5 bile olmuyor çoğu zaman. Keyif için kullanıyorsan da bir Windows 7 teması indirebilirsin.
Modlu Windows önermem.
EnesK01
Uzman
Yani hocam bir deneyin o zaman ne diyeyim.
Yeni konular
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-
-
-
-
-