Windows 7'de halen Steam çalışıyor mu?

683

Yetkin
Makaleler
3
Windows 10'da orta, Windows 11'de ise bilgisayarım bazen fazla kasıyor. Windows 7 sistemimde çok daha stabil çalışıyordu eskiden, yine çalışacağını düşünüyorum. Fakat bu işletim sisteminde Steam çalışıyor mu onu merak ediyorum. Microsoft Store'da oynadığım Dragon Mania Efsaneleri oyunumu yükleme şansım var mı bilmiyorum. @MasterSlenderTR

Sistem özellikleri:

• Intel Core i3 CPU 540
  • Intel HD Graphics (i3 Core)
  • Kingston 1333 MHz 8 GB RAM
  • Gigabyte Technology H55M-S2H
  • Kioxia Exceria SATA 240 GB SSD
  • Seagate Barracuda 500 GB HDD

Şu anlık çalışmasında sıkıntı yok Steam'in.

Bilemiyorum bana göre Windows 7 çok iyi ama eski olduğu için arayüzünden sıkılma ihtimalim var. Windows 10'a geri dönmek daha mı mantıklı? En azından çok fazla kasma yoktu ve stabillik açısından memnundum. Linux arayüzünü sevmiyorum, uygulama desteği sınırlı ve Windows'a alışmışım ondan dolayı.

1809 veya 21H2 kurabilirsiniz.

2024'te destek kesilecek dendi. 8 aydır çalışıyor. Her an kesebilirler. Ya da 2025'e sarkacak desteğin kesilmesi.

2024'te destek kesilecek dendi. 8 aydır çalışıyor. Her an kesebilirler. Ya da 2025'e sarkacak desteğin kesilmesi.

Ya unutmuşlardır belki ya da Windows 7'nin Türkiye'de kullanıcısı sayısı az çok olduğu için uzatmış olabilirler. Galiba en mantıklısı Windows 10.

8.1 öneririm.

Custom Windows 10 kur. Atlas veya kernel kullanabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…