Detaylar
Kim cevapladı?CanPatrioTic 2
Üstün
En hafif olarak Mint XFCE kurmuştum hocam fakat pek verim alamadım. Tarayıcıya bile giremiyordum.Belki fazla geldi. Daha hafif distro bulsanız sorun olmazdı bence.
Yok yok hocam, şifre bile kaydetmiyorum.O Edge sürümüyle güvenmediğin sitelere girme derim. Güvenlik açığı kaynıyor. :/
Son düzenleyen: Moderatör:
Elma ısıran 108
Bilgin
Çok iyi işletim sistemiydi. Üstüne daha iyisini çıkaramadı Microzort.
CanPatrioTic 2
Üstün
Şu anda Xp'ye tekrar destek gelse düşünmeden geçerim o kadar güzel bir işletim sistemiydi. Hala yerini doldurmuyor şu anki işletim sistemleri.Windows XP ve 7 kadar taş kadar sistem yapamadı Microsoft. Gerçekten çok güzel işletim sistemi keşke halen güncelleme alsa bu ocak bıraktılar Vista'yla birlikte.
RAM 1
Yetkin
Şu anda XP'ye tekrar destek gelse düşünmeden geçerim o kadar güzel bir işletim sistemiydi? Hala yerini doldurmuyor şu anki işletim sistemleri.
XP gibisi gelemez hocam benim de en sevdiğim işletim sistemidir en kötü bilgisayarda bile kasmıyor yani
Ben zamanında Windows 95/98 ve XP kadar keyif alamamıştım önce. Windows 8 çıktıktan sonra Windows 7'nin kıymetini anlamıştım. 
CanPatrioTic 2
Üstün
Windows 8 felaketinden sonra tekrardan 7'ye dönmek ilaç gibi gelmiştir.Ben zamanında Windows 95/98 ve XP kadar keyif alamamıştım önce. Windows 8 çıktıktan sonra Windows 7'nin kıymetini anlamıştım.![]()
- Makaleler
- 13
Peki bilgisayarını proxy, DOS gibi kötü amaçlar için kullanacak şeyler ziyaret ederse?