Rehber Windows 7'ye Vista teması ekleme

Hocam KVRT ve BitDefender ile Tam tarama yapar mısınız?

Dosyada uyumsuzluk olmuş olabilir bilgisayarı alınca denerim yarın değiştirmeyi.

Şu UniverSalThemePatcher'dan isgillendim ya.

Hocam KVRT ve BitDefender ile Tam tarama yapar mısınız?

Dosyada uyumsuzluk olmuş olabilir bilgisayarı alınca denerim yarın değiştirmeyi.
Tam taramayı açtım. Üstüne de Malwarebytes kuracağım da Tor'u nasıl indireceğim sorun orada. KVRT hâlâ destekliyor muydu?

Tam taramayı açtım. Üstüne de Malwarebytes kuracağım da Tor'u nasıl indireceğim sorun orada. KVRT hâlâ destekliyor muydu?
Hocam MBAM artık sadece VPN ile kuruluyor onla o kadar uğraşacağıniza BitDefender ve KVRT (halen destekliyor) ile Tam Taratın, ardından BitDefenderk silip AVG kurun ve Önyükleme Taraması yaptırın sonrasjnsa tekrar AVG yi silip BitDefender kurabilirsiniz.

Bu arada hocam saat geç oldu ben uyuyacağım yazar iseniz bakamayabilirim.

AVG'nin Windows Defender'dan farkı yok ki, önündeki virüsü göremiyor daha. 10-12 saat sonra ana bilgisayardan indirir, Windows 7'ye atarım Kaspersky ile Malwarebytes'ı. Tor ile indirmiştim, o da VPN işlevinden farkı yok indirme olarak.

Bu arada hocam saat geç oldu ben uyuyacağım yazar iseniz bakamayabilirim.
Açılış, Oturum ve Kapanış seslerini de değiştirip yatacağım ben. Hayırlı geceler.

Evet indirmede farkı yokta kurarken sorun işte updateleri çekemiyor. Bu arada hocam yiğidi öldür hakkını yeme AVG en sağlam veritabanlarından ve Protection Rate'lerinden birine sahip hele önyükleme taraması Rescue Tool gibi oluyor direkt o nedenle önerdim.

Avast ile aynı değil mi bu? Ona ait nasıl olsa.

Sağolun hocam sizede, su Worm konusunda değerlendirin, Allah korusun zararlı yemiş olmayın sonra.

Avast ile aynı değil mi bu? Ona ait nasıl olsa.
Evet hocamda inanın 2020 AVG veya Avast ile şu anki aynı değil, hatta aynı sirket bile değiller Norton satın aldı Avasti. Rahat olun su anda gayet iyiler.

Sağolun hocam şişede, su Worm konusunda değerlendirin, Allah korusun zararlı yemiş olmayın sonra.
Şişede su güzel gelmiyor, bardak tercih ediyorum da konu buraya nasıl geldi?

Worm yedik hocam kesin. O kadar kapalı kaynak uygulama kullandık. VirusTotal 0 virüs verse ne olur?

Evet hocamda inanın 2020 AVG veya Avast ile şu anki aynı değil, hatta aynı sirket bile değiller Norton satın aldı Avasti. Rahat olun su anda gayet iyiler.
Kuruluyordu, vazgeçtim.

Şişede su güzel gelmiyor, bardak tercih ediyorum da konu buraya nasıl geldi?

Worm yedik hocam kesin. O kadar kapalı kaynak uygulama kullandık. VirusTotal 0 virüs verse ne olur?
Sizede diyecektim*
Hocam inanın yemiş olabilirsiniz ben millet yapmaz diye düşünmüştüm zatende yapanda çıkıyormuş , Relationsa bakınca dank etti bendede.

Geçmişteydi hocam bunlar. (Birde hocam düşünüp dusunemeyecegin cogu şirket satıyor verilerini maalesef)

Son düzenleme:
Zaten satıyor, uTorrent olayı gibi bu. Bitdefender bir şey bulamadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…