Rehber Windows 7'ye Vista teması ekleme

ahahahahahaha, KVRT'ye de bakın hocam bir. Bide AVG ile de taratsaniz süper olur.
AVG'yi deport ettim hocam. Kaspersky'ı yükleyeyim bari. Benim aklım gene Tor'a gittiği için unuttum XD.

KVRT ile düz Kaspersky farkı var mı?

Şifre Korumalı olana kendini gizlemez herhalde.

Tahminler yanlış çıktı.
pagefile.sys RAM yetmediğinde (4 GB RAM yetmiyor zaten en az 8 gerekiyor) SSD'ye yazıyor verileri.
hiberfil.sys ise "Hazırda Beklet" moduna alınca oluşmuş. Hazırda Beklet'e almamıştım oysa.

Görev Çubuğu gene saydam oldu, yapamadım.

Tema için ekleme: basebrd.dll.mui dosyasından "Windows edition" kısmı değiştirilebiliyor. Rehbere ekleyeceğim.

Son düzenleme:
İyi yapmışsınız hocam, bende şu başlangıçtaki logoyu değiştirmeye ugrasiyorum.

İyi yapmışsınız hocam, bende şu başlangıçtaki logoyu değiştirmeye ugrasiyorum.
Attığım resimdeki sol panel yeri gümüşümsü kalmış, oraya tema gelmedi bir türlü.

Vista teması için geriye kalanlar:

1. İlk açılıştaki dolanan yeşil bar
  2. Oturum ekranından önce çıkan Vista logo animasyonu
  3. Oturum ekranında altta bulunan Windows 7 yazısını Vista yapma
  4. En başta dediğim panelleri de Vista gibi yapma

Tamam o yeşil bari nasıl yapacağını anlatmistim zaten digerleride kolay iş, anlatımı geliyor yakında.

Bakamayacagim... Neyse belki yarın (kesinlikle değil) yaparım bilgisayarida bakarım. İçimden he bakacan he diyomda neyse, laf olsun işte
Konu dışına da pek çıkmak istemiyorum, Tema ve ayarlar ile ilgiliyken kişisel sohbetten uyarı yiyebiliriz. Yarın dediğiniz bugün bu arada XD.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…