Hans Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.915 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 4.254 2 Şubat 2025 #1 Sorun ne? Sistemi açarken bazen oluyor ama bazen olmuyor. CMD'den baktığımda SSD'lerim sorunsuz görünüyordu ve aktif olarak bilgisayarımda bir sorun yaşamıyorum. Sistem bileşenleri: RTX-3060 Ti. i5-11400F Gigabyte H510M-K-v2 Corsair RM750e. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2025
Sorun ne? Sistemi açarken bazen oluyor ama bazen olmuyor. CMD'den baktığımda SSD'lerim sorunsuz görünüyordu ve aktif olarak bilgisayarımda bir sorun yaşamıyorum. Sistem bileşenleri: RTX-3060 Ti. i5-11400F Gigabyte H510M-K-v2 Corsair RM750e.
bug Üstün Açılış Hamlesi Katılım 15 Mart 2024 Mesajlar 680 Çözümler 62 Beğeniler 393 2 Şubat 2025 #2 Onarımı önce sistem içinde deneyelim. Yönetici olarak CMD'yi çalıştırın ve aşağıdaki kodları sırasıyla çalıştırın: Kod: chkdsk /f /r C: Kod: sfc /scannow Kod: DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth Eğer bir sorun bulunmazsa aynı pencerede şu komutu çalıştırın: Kod: shutdown /r /o /f /t 0 Bu komut, oturumunuzu kapatacak ve Gelişmiş Başlangıç seçeneklerini önünüze getirecektir. Buradan Başlangıç Onarma'yı kendiniz çalıştırabilirsiniz. Adımlar şu şekilde: Sorun Gider > Gelişmiş Seçenekler > Başlangıç Onarma
Onarımı önce sistem içinde deneyelim. Yönetici olarak CMD'yi çalıştırın ve aşağıdaki kodları sırasıyla çalıştırın: Kod: chkdsk /f /r C: Kod: sfc /scannow Kod: DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth Eğer bir sorun bulunmazsa aynı pencerede şu komutu çalıştırın: Kod: shutdown /r /o /f /t 0 Bu komut, oturumunuzu kapatacak ve Gelişmiş Başlangıç seçeneklerini önünüze getirecektir. Buradan Başlangıç Onarma'yı kendiniz çalıştırabilirsiniz. Adımlar şu şekilde: Sorun Gider > Gelişmiş Seçenekler > Başlangıç Onarma
KS KS Hans Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.915 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 4.254 2 Şubat 2025 #3 bug dedi: Onarımı önce sistem içinde deneyelim. Yönetici olarak CMD'yi çalıştırın ve aşağıdaki kodları sırasıyla çalıştırın: Kod: chkdsk /f /r C: Kod: sfc /scannow Kod: DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth Genişletmek için tıkla... CMD görselini atıyorum, ben pek anlamadım. Nasıl yorumluyorsun?
bug dedi: Onarımı önce sistem içinde deneyelim. Yönetici olarak CMD'yi çalıştırın ve aşağıdaki kodları sırasıyla çalıştırın: Kod: chkdsk /f /r C: Kod: sfc /scannow Kod: DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth Genişletmek için tıkla... CMD görselini atıyorum, ben pek anlamadım. Nasıl yorumluyorsun?
bug Üstün Açılış Hamlesi Katılım 15 Mart 2024 Mesajlar 680 Çözümler 62 Beğeniler 393 2 Şubat 2025 #4 Komutlar sonrası cihazı yeniden başlatmalısınız. Cihaz açıldıktan sonra son verdiğim komutu kullanarak yönergeleri takip edin. bug dedi: Kod: shutdown /r /o /f /t 0 Bu komut, oturumunuzu kapatacak ve Gelişmiş Başlangıç seçeneklerini önünüze getirecektir. Buradan Başlangıç Onarma'yı kendiniz çalıştırabilirsiniz. Adımlar şu şekilde: Sorun Gider > Gelişmiş Seçenekler > Başlangıç Onarma Genişletmek için tıkla...
Komutlar sonrası cihazı yeniden başlatmalısınız. Cihaz açıldıktan sonra son verdiğim komutu kullanarak yönergeleri takip edin. bug dedi: Kod: shutdown /r /o /f /t 0 Bu komut, oturumunuzu kapatacak ve Gelişmiş Başlangıç seçeneklerini önünüze getirecektir. Buradan Başlangıç Onarma'yı kendiniz çalıştırabilirsiniz. Adımlar şu şekilde: Sorun Gider > Gelişmiş Seçenekler > Başlangıç Onarma Genişletmek için tıkla...
KS KS Hans Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.915 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 4.254 2 Şubat 2025 #5 bug dedi: Komutlar sonrası cihazı yeniden başlatmalısınız. Cihaz açıldıktan sonra son verdiğim komutu kullanarak yönergeleri takip edin. Genişletmek için tıkla... Bunu yapıyordum ama benden kullanıcı şifresi istedi ve bilmiyorum. Outlook şifremi denedim, olmadı. Ne şifresi istiyor? PC'de PIN veya şifre de yok.
bug dedi: Komutlar sonrası cihazı yeniden başlatmalısınız. Cihaz açıldıktan sonra son verdiğim komutu kullanarak yönergeleri takip edin. Genişletmek için tıkla... Bunu yapıyordum ama benden kullanıcı şifresi istedi ve bilmiyorum. Outlook şifremi denedim, olmadı. Ne şifresi istiyor? PC'de PIN veya şifre de yok.
bug Üstün Açılış Hamlesi Katılım 15 Mart 2024 Mesajlar 680 Çözümler 62 Beğeniler 393 2 Şubat 2025 #6 Kullanıcı hesabına ait oturum şifresini istemiştir, eğer şifreniz yok ise hiçbir şey yazmadan Enter'layın.
Kullanıcı hesabına ait oturum şifresini istemiştir, eğer şifreniz yok ise hiçbir şey yazmadan Enter'layın.
KS KS Hans Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.915 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 4.254 3 Şubat 2025 #7 bug dedi: Kullanıcı hesabına ait oturum şifresini istemiştir, eğer şifreniz yok ise hiçbir şey yazmadan enter'layın. Genişletmek için tıkla... Eve gidince deneyeceğim. Eğer bir şifresi var ve ne olduğunu bilmiyorsam, değiştirme seçeneği vardır herhalde, değil mi? @bug, yanıtlar mısın? Dostum, son yanıtı o kadar hızlı vermişsin ki görmemişim. Son düzenleme: 3 Şubat 2025
bug dedi: Kullanıcı hesabına ait oturum şifresini istemiştir, eğer şifreniz yok ise hiçbir şey yazmadan enter'layın. Genişletmek için tıkla... Eve gidince deneyeceğim. Eğer bir şifresi var ve ne olduğunu bilmiyorsam, değiştirme seçeneği vardır herhalde, değil mi? @bug, yanıtlar mısın? Dostum, son yanıtı o kadar hızlı vermişsin ki görmemişim.
1 16109 Becerikli Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 437 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 312 7 Şubat 2025 #8 Hocam bu program ile repair yap istersen; Programın adı Deffager. Yönetici olarak başlatsan iyi olur.
Hocam bu program ile repair yap istersen; Programın adı Deffager. Yönetici olarak başlatsan iyi olur.
KS KS Hans Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.915 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 4.254 8 Şubat 2025 #9 16109 dedi: Hocam bu program ile repair yap istersen; Eki Görüntüle 122425 Programın adı deffager. Yönetici olarak başlatsan iyi olur. Genişletmek için tıkla... Eve geçince yapacağım. @bicy,yardımcı olur musun? @bicy Son düzenleme: 12 Şubat 2025
16109 dedi: Hocam bu program ile repair yap istersen; Eki Görüntüle 122425 Programın adı deffager. Yönetici olarak başlatsan iyi olur. Genişletmek için tıkla... Eve geçince yapacağım. @bicy,yardımcı olur musun? @bicy