Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba yaklaşık olarak bir iki haftadır sistemi ilk açtığımda bu hatayla karşılaşıyorum sürekli. Bahsi geçen dizine gidip siliyorum ama doğru yol bu değil sanırım. Bu hatadan nasıl kurtulabilirim?

Ekran görüntüsü 2025-07-04 223724.webp

Çözüm
Tekrar kontrol edeceğim teşekkür ederim.

Bahsi geçen DPET : Desktop Pet Engine yazılımını tekrar indirip kaldırmasını Revo Uninstaller ile yaptım. Çözüldü. Revo Uninstaller normal kaldırmadan farklı olarak derin temizlik yaparak programı kaldırdı.
Steam’de yüklü olan bir şey yüzünden hata veriyor. DPET, Desktop Pet Engine olabilir mi? Aklıma “dpet” deyince o geldi. Silip tekrar yüklemeyi denedin mi? Sildiğinde de hâlâ hata veriyor mu, yoksa Steam üzerinden “Bütünlüğü Doğrula” denedin mi? Eğer dosya konumuna girip manuel siliyorsan, Steam otomatik olarak tekrar indiriyor olabilir.

Tekrar kontrol edeceğim teşekkür ederim.

Bahsi geçen DPET : Desktop Pet Engine yazılımını tekrar indirip kaldırmasını Revo Uninstaller ile yaptım. Çözüldü. Revo Uninstaller normal kaldırmadan farklı olarak derin temizlik yaparak programı kaldırdı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm