Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
62
Yer
Amerika Birleşik Devletleri
Windows 11 25H2 Insider Preview kullanıyorum. Windows, bir anda kasmaya başlıyor. Sonra kendi kendine "explorer.exe"yi yeniden başlatıyor ve düzeliyor. Bu neden kaynaklı olabilir? Son zamanlarda "SSD bozan güncelleme" vakası popüler oldu. Bu güncellemeden mi kaynaklıdır sizce?

Linux vakti geldi sanırım. Bir fikriniz var mıdır? Avast antivirüs kaynaklı olabilir mi? Veya fast boot kaynaklı olabilir mi? Aklıma başka bir şey gelmedi. Cevaplarınızı bekliyorum..

Son düzenleme:
Çözüm
Maalesef, Avast'ı kaldırmama rağmen durum düzelmedi. Daha demin tekrar yaşadım.

Windows 11'i temiz bir şekilde kurdum. Insider güncellemelerini yüklemedim. Fakat sorun devam etti. En son çare Windows 10'a geçince sorun düzeldi.
Windows 11 25H2 Insider Preview kullanıyorum. Windows, bir anda kasmaya başlıyor. Sonra kendi kendine "explorer.exe"yi yeniden başlatıyor ve düzeliyor. Bu neden kaynaklı olabilir? Son zamanlarda "SSD bozan güncelleme" vakası popüler oldu. Bu güncellemeden mi kaynaklıdır sizce?

Linux vakti geldi sanırım. Bir fikriniz var mıdır? Avast antivirüs kaynaklı olabilir mi? Veya fast boot kaynaklı olabilir mi? Aklıma başka bir şey gelmedi. Cevaplarınızı bekliyorum..
25H2 Insider Preview kullandığınız için olabilir. Çünkü test sürümü.