Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
- Makaleler
- 7
Log dosyası olabilir mi? Dosya konumuna gidip bakabilir misiniz? Eğer log dosyası ile silebilirsiniz.
Log dosyası olabilir mi? Dosya konumuna gidip bakabilir misiniz? Eğer log dosyası ile silebilirsiniz.
Dosya konumu yok daha önce başka programdan silmiştim. Dosya konumu yok ama bu hala var anlamadım bir şey.
Nasıl sileceğim?
Dosya konumu yok daha önce başka programdan silmiştim. Dosya konumu yok ama bu hala var anlamadım bir şey.
Nasıl sileceğim?
Dosyayı buldum ama izin istiyor. İzni yapamıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 7
Teşekkürler. Sorun çözüldü.
Thanos
Üstün
Sorunu nasıl çözdüğünüzü açıklar mısınız? diğer üyelerde faydalanabilsin.
Geraltın kılıcı
Üstün
Bu kadar alan kaplaması biraz fazla. Ortalama 4-8 arası yer kaplaması lazım.Arkadaşlar bu nedir neden bu kadar yer kaplıyor? Silinmiyor da dosya başka programdan tarafından kullanılıyor diyor.
Eki Görüntüle 91722
- Makaleler
- 7
Bu kadar alan kaplaması biraz fazla. Ortalama 4-8 arası yer kaplaması lazım.
O klasörü kapalı cezaevi gibi düşünün. Sorunlu dosyalar orada. Yönetim izin verirse serbest kalıyorlar, vermez ise aynı yerde devam. Tüm karantina vb. log dosyaları o kısımda bulunuyor.
Geraltın kılıcı
Üstün
Ben Windows kullandığımda kendisini kapatıyorum.O klasörü kapalı cezaevi gibi düşünün. Sorunlu dosyalar orada. Yönetim izin verirse serbest kalıyorlar, vermez ise aynı yerde devam.
Yeni konular
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
-