Astronotarda
Üstün
Böyle bir hata alıyorum ve koruma ayarlarını hiçbir şekilde açamıyorum. Yardım edebilir misiniz?
Bunu denedim, çalışmadı. Microsoft forumda birisi anahtarı direkt kaldırıp yeniden başlatın yazmış, o çözdü sorunumu.Araştırdım. Büyük ihtimalle antivirüs kapatmış korumayı. regedit>KEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender>sağ tarafa kaydırın fareyi ve sağ tık yapın>”Yeni” kısmına tıklayın>Dword 32 Bit seçin”DisableAntiSpyware” yazın dosya ismine.>çift tık yapın ve dosyayı açın.> değer kısmına 0 girin. Microsoft’un orijinal destek sitesinde yetkili birisinin yardımını aktardım.
Kaspersky kullanıyordum, kaldırdım.Üçüncü parti bir antivirüs kullanıyorsanız o kapatmış olabilir.
Defender geri geldi mi?
Hayır gelmediği için konuyu açtım zaten. Kaspersky dün kalktı.
Virüs taraması temiz çıktı.Bir başka AV ile taramayı dener misiniz? Herhangi bir virüs kapatmış olabilir defenderi. Veya sistemsel bir hata olabilir. Virüs çıkmazsa eğer sistemsel olan yolları deneriz.
Araştırdım. Büyük ihtimalle antivirüs kapatmış korumayı. regedit>KEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender>sağ tarafa kaydırın fareyi ve sağ tık yapın>”Yeni” kısmına tıklayın>Dword 32 Bit seçin”DisableAntiSpyware” yazın dosya ismine.>çift tık yapın ve dosyayı açın.> değer kısmına 0 girin. Microsoft’un orijinal destek sitesinde yetkili birisinin yardımını aktardım.
Bunu denedim, çalışmadı. Microsoft forumda birisi anahtarı direkt kaldırıp yeniden başlatın yazmış, o çözdü sorunumu.Araştırdım. Büyük ihtimalle antivirüs kapatmış korumayı. regedit>KEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender>sağ tarafa kaydırın fareyi ve sağ tık yapın>”Yeni” kısmına tıklayın>Dword 32 Bit seçin”DisableAntiSpyware” yazın dosya ismine.>çift tık yapın ve dosyayı açın.> değer kısmına 0 girin. Microsoft’un orijinal destek sitesinde yetkili birisinin yardımını aktardım.