4 4866 Uzman Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 471 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 1.190 16 Temmuz 2024 #11 2011'den beri antivirüssüz yoluma devam ediyorum. Benim için hepsi gereksiz.
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.896 Çözümler 160 Beğeniler 13.264 Yer United Kingdom 16 Temmuz 2024 #12 Kim demiş kötü diye? Gayet yeterli.
KS KS Uyuyan Sincap Üstün Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 3.224 Çözümler 7 Beğeniler 3.109 16 Temmuz 2024 #13 Veri tabanı olarak Windows Defender iyi. Ama antivirüs motoru olarak çok berbat. Listelerken çökmesi ayrı dert. Toby Fox dedi: Kim demiş kötü diye? Gayet yeterli. Genişletmek için tıkla... Yazımı okur musunuz?
Veri tabanı olarak Windows Defender iyi. Ama antivirüs motoru olarak çok berbat. Listelerken çökmesi ayrı dert. Toby Fox dedi: Kim demiş kötü diye? Gayet yeterli. Genişletmek için tıkla... Yazımı okur musunuz?
7 703 Uzman Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 744 Çözümler 1 Beğeniler 502 16 Temmuz 2024 #14 Windows 10'umda Windows Defender yok ve son 1 yıldır böyle gayet memnunum. Dünya var mış.
KS KS Uyuyan Sincap Üstün Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 3.224 Çözümler 7 Beğeniler 3.109 16 Temmuz 2024 #16 Ben derdimi anlatamıyor muyum? Arkadaşlar Windows Defender 1 virüs girince canını okur. Veri tabanı iyi. Ama neden birden fazla virüs girince düzgünce listeleyemiyor. Adam gibi silemiyor? Ya da siliyor silmedim diyor.
Ben derdimi anlatamıyor muyum? Arkadaşlar Windows Defender 1 virüs girince canını okur. Veri tabanı iyi. Ama neden birden fazla virüs girince düzgünce listeleyemiyor. Adam gibi silemiyor? Ya da siliyor silmedim diyor.
Oreki Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.952 Makaleler 9 Çözümler 28 Beğeniler 9.313 16 Temmuz 2024 #17 Uyuyan Sincap dedi: Yazımı okudunuz mu? Genişletmek için tıkla... Okudum zaten ve bu bahsettiğiniz şeyler başarılı olup olmaması ile ilgili. Uyuyan Sincap dedi: Ben derdimi anlatamıyor muyum? Genişletmek için tıkla... Evet anlatamıyorsunuz, başlığa "neden kötü" yazdıktan sonra bahsettiğiniz şeyin farklı olduğunu ima ediyorsunuz. Başlığı veya içeriği düzeltin.
Uyuyan Sincap dedi: Yazımı okudunuz mu? Genişletmek için tıkla... Okudum zaten ve bu bahsettiğiniz şeyler başarılı olup olmaması ile ilgili. Uyuyan Sincap dedi: Ben derdimi anlatamıyor muyum? Genişletmek için tıkla... Evet anlatamıyorsunuz, başlığa "neden kötü" yazdıktan sonra bahsettiğiniz şeyin farklı olduğunu ima ediyorsunuz. Başlığı veya içeriği düzeltin.
KS KS Uyuyan Sincap Üstün Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 3.224 Çözümler 7 Beğeniler 3.109 16 Temmuz 2024 #18 Oreki dedi: Okudum zaten ve bu bahsettiğiniz şeyler başarılı olup olmaması ile ilgili. Evet anlatamıyorsunuz, başlığa "neden kötü" yazdıktan sonra bahsettiğiniz şeyin farklı olduğunu ima ediyorsunuz. Başlığı veya içeriği düzeltin. Genişletmek için tıkla... İçerik doğru. Başlık da buna bağlı olarak doğru. Windows defender bu başarısızlıkları sebebiyle tek kelimeyle BERBAT.
Oreki dedi: Okudum zaten ve bu bahsettiğiniz şeyler başarılı olup olmaması ile ilgili. Evet anlatamıyorsunuz, başlığa "neden kötü" yazdıktan sonra bahsettiğiniz şeyin farklı olduğunu ima ediyorsunuz. Başlığı veya içeriği düzeltin. Genişletmek için tıkla... İçerik doğru. Başlık da buna bağlı olarak doğru. Windows defender bu başarısızlıkları sebebiyle tek kelimeyle BERBAT.
Smmmhunter Üstün Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 3.646 Çözümler 39 Beğeniler 3.450 Yer Tulum, Meksika 16 Temmuz 2024 #19 Uyuyan Sincap dedi: İçerik doğru. Başlık da buna bağlı olarak doğru. Windows defender bu başarısızlıkları sebebiyle tek kelimeyle BERBAT. Genişletmek için tıkla... Hocam sen neyi savunacağına karar verir misin öncelikle ?
Uyuyan Sincap dedi: İçerik doğru. Başlık da buna bağlı olarak doğru. Windows defender bu başarısızlıkları sebebiyle tek kelimeyle BERBAT. Genişletmek için tıkla... Hocam sen neyi savunacağına karar verir misin öncelikle ?
5 5396 Deneyimli Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 880 Çözümler 5 Beğeniler 458 16 Temmuz 2024 #20 Gayet güzel koruyor uzun süreden sonra av yazılımlarını yükledim sistemde hiç virüs bulamadılar demek ki iyi koruyor Defender.
Gayet güzel koruyor uzun süreden sonra av yazılımlarını yükledim sistemde hiç virüs bulamadılar demek ki iyi koruyor Defender.