Çözüldü Windows Defender tamamen bilgisayardan nasıl kaldırılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cuneytkk

Başarılı
Arkadaşlar merhaba, güvendiğim bir tane .exe dosyasını Windows Defender cihazda izin ver dememe rağmen sürekli siliyor. Kapatıyorum belirli bir süre sonra tekrar açılıyor tekrar siliyor. Bu uygulama özgürlüğümü neden kısıtlıyor sinirimi bozdu iyice. Nasıl tamamen bilgisayardan kapatırım? Tekrar açmamak üzere. Ana bilgisayarımda değil sadece ufak işlerde kullandığım yan bilgisayarım için.

Çözüm
İlk başta indirirken zararlı dosya uyarısı verebilir, umursamayıp indirmeye devam edin. İndirdiğiniz exe dosyası, kurulum veya yapılandırma gerektirmiyor. İndirin ve başlatın. Fakat olası hataları önlemek için yönetici olarak çalıştırın. Ayrıca rehberde yazdığı gibi, yalnızca Defender değil, bazı diğer bileşenler de kaldırılıyor, aklınızda olsun yani. İşlem bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatın.
Yaptım yaptım hocam teşekkür ederim.

Evet öyle. Ancak ISO ile kurulmuyor.

Ek: Sıfırlama da olmuyor.
Videosunu izledim hocam teşekkür ederim. @mortem.dll 'nin söylediğini uyguladım şimdilik. Ama RAM kullanımı hakkında da bana ekstra yarar sağlayacağını düşünüyorum. Müsait zamanda mutlaka yapacağım. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…