Detaylar
Kim cevapladı?Herkese selam. Bu rehberde DISM komutlarını ne işe yaradığını gösterip komutlar hakkında açıklama yapacağım.
DISM nedir?
DISM aracı Windows'taki sorunlu bileşenlerin onarımı için kullanılır. Önce Windows'ta tarama yapar sonra bulduğu hataları onarır.
DISM komutları nasıl çalıştırılır?
Başlangıç menüsünden önce CMD yazıp arayın, sonra yönetici olarak çalıştırın. Açılan pencereye aşağıdaki Komutları gireceksiniz.
Öncelikle konuya başlamadan önce "DISM /Online /Cleanup-Image" yapısı hakkında kısa bir bilgi verelim....
DISM nedir?
DISM aracı Windows'taki sorunlu bileşenlerin onarımı için kullanılır. Önce Windows'ta tarama yapar sonra bulduğu hataları onarır.
Başlangıç menüsünden önce CMD yazıp arayın, sonra yönetici olarak çalıştırın. Açılan pencereye aşağıdaki Komutları gireceksiniz.
Öncelikle konuya başlamadan önce "DISM /Online /Cleanup-Image" yapısı hakkında kısa bir bilgi verelim....
- Cyanogen
- dism kullanılır nasıl nasıl kullanılır nedir
- Forum: Windows 10
Bu rehber işinize yarayacaktır.
Batinux
Uzman
Eğer modifiyeli bir ISO kullanıyosanız normal onarma yöntemleri çalışmayabilir. Yeni bir Windows kurulumu yapmalısınız.Sadece Stronghold Crusader oynamak istiyorum ve bir türlü Direct Play özelliğini indiremiyorum, ben desfc /scannowkomutunu kullandım ama sorunum hala düzelmedi. Dosyaları nasıl onarabilirim?
Sadece Stronghold Crusader oynamak istiyorum ve bir türlü Direct Play özelliğini indiremiyorum, ben desfc /scannowkomutunu kullandım ama sorunum hala düzelmedi. Dosyaları nasıl onarabilirim?
Su asamaları yaptın mı?
Windows ozelliklerden netfwork 3.5 indir, sonra tekrar dene.
Visual, drectix vs yukle.
Bunları yapıp hala sorun yasıyorsan, modlu ISO da "Direct Play" kaldırılmıştır.
Emre.py
Üstün
Hayır. Dümdüz resmi siteden indirdim.Eğer modifiyeli bir ISO kullanıyosanız normal onarma yöntemleri çalışmayabilir. Yeni bir Windows kurulumu yapmalısınız.
Yaramadı hocam.Herkese selam. Bu rehberde DISM komutlarını ne işe yaradığını gösterip komutlar hakkında açıklama yapacağım.
DISM nedir?
- Cyanogen
- dism kullanılır nasıl nasıl kullanılır nedir
- Forum: Windows 10
Bu rehber işinize yarayacaktır.
Yok hocam resmi siteden kurdum Windows'u. Modlu vs. asla kullanmadım.Eğer modlu ISO kullanıyorsanız SFC ve DISM kodlarını kullanmayınız. Sistem dosyaları daha fazla bozulabilir.
Başlat menüsünden Denetim Masası'nı açın.Hayır. Dümdüz resmi siteden indirdim.
Yaramadı hocam.
Yok hocam resmi siteden kurdum Windows'u. Modlu vs. asla kullanmadım.
Programlar ve Özellikler'e tıklayın.
Soldaki menüden Windows Özelliklerini Aç veya Kapat'ı seçin.
Eski Bileşenler'i genişletin.
DirectPlay'i seçin ve Tamam'a tıklayın.
Bunu dener misiniz?
Emre.py
Üstün
Başlat menüsünden Denetim Masası'nı açın.
Programlar ve özellikler'e tıklayın.
Soldaki menüden Windows özelliklerini aç veya Kapat'ı seçin.
Eski bileşenler'i genişletin.
Bunu dener misiniz?
Bunu daha önce denedim işe yaramıyor. @snop02'in attığı linkte ki yönergeyi takip ediyorum şu an.
Başlat menüsünden Denetim Masası'nı açın.
Programlar ve özellikler'e tıklayın.
Soldaki menüden Windows özelliklerini aç veya Kapat'ı seçin.
Eski bileşenler'i genişletin.
Bunu dener misiniz?
Bunu daha önce denedim işe yaramıyor. @snop02'in attığı linkte ki yönergeyi takip ediyorum şu an.
Eki Görüntüle 223509
.NET Framework 3.5 yüklü mü?
Batinux
Uzman
Eki Görüntüle 223509
AtlasOS kurmanızı öneririm. Çünkü AtlasOS DirectPlay'i etkinleştiriyor yüklenirken.