• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Windows Fotoğraflar uygulamasından çıktı alırken diğer ayarlar seçeneği HP yazıcıda hatalı

Hakan Yusuf

Yetkin
Makaleler
1
Yer
Kocaeli
Bu sorunun bir çözümü var mı merak ettim çünkü diğer ayarlar seçeneği bozuk olduğu için siyah beyaz yazdıramıyorum.
Fotoğrafta var bakın diğer ayarlara tıklayınca ilk baştan bu kutular dolu oluyor dokunamadan kutucuklar siliniyor. Bir hata var. Sil yükle yapmayı denedim HP Smart'ı ama düzelmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Print to PDF yapın, belgenizi PDF yapın "Gri tonlama ile yazdır" seçeneğini seçerek renksiz yazdırabilirsiniz. Temelli olmasa da geçici çözümdür işinizi görür...

Print to PDF yapın, belgenizi PDF yapın "gri tonlama ile yazdır" seçeneğini seçerek renksiz yazdırabilirsiniz. Temelli olmasa da geçici çözümdür işinizi görür...

Sorun HP Smart uygulamasındaymış Windows 7 bilgisayara eski sürüm HP easy print uygulamasını kurdum, çünkü Windows 7 eski olduğu için HP Smart'ı desteklemiyordu. Şansıma o uygulamadayken eksiksiz görebiliyorum seçenekleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…