Ranchen 1 Yetkin Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 446 Çözümler 1 Beğeniler 102 Bugün 21:28 #1 Arkadaşlar merhaba, Windows HDD'yi bir görüp bir görmemeye başladı; şu an yok. SATA ve güç kablolarını söküp taktım, işe yaramadı. Arıza mı vardır? Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 21:38
Arkadaşlar merhaba, Windows HDD'yi bir görüp bir görmemeye başladı; şu an yok. SATA ve güç kablolarını söküp taktım, işe yaramadı. Arıza mı vardır?
dark_1234 26 Yetkin Katılım 10 Haziran 2025 Mesajlar 1.241 Beğeniler 290 Bugün 21:40 #2 Ranchen dedi: Arkadaşlar merhaba, Windows HDD'yi bir görüp bir görmemeye başladı; şu an yok. SATA ve güç kablolarını söküp taktım, işe yaramadı. Arıza mı vardır? Genişletmek için tıkla... HDD sağlığı ne? Sata kablonda veya SATA portunda belki bir şey olabilir.
Ranchen dedi: Arkadaşlar merhaba, Windows HDD'yi bir görüp bir görmemeye başladı; şu an yok. SATA ve güç kablolarını söküp taktım, işe yaramadı. Arıza mı vardır? Genişletmek için tıkla... HDD sağlığı ne? Sata kablonda veya SATA portunda belki bir şey olabilir.