Detaylar
Kim cevapladı?Bütçeni belirtirsen insanlar daha kolay yardımcı olur.
Burak Birinci
Üstün
Benim tavsiyem PC için Xbox kontrol cihazı olurdu.
Bütçenin olmaması ne güzel bir şey.
powder
Uzman
Bütçeni belirtirsen insanlar daha kolay yardımcı olur.
Bütçenin olmaması ne güzel bir şey.
Max 1500 daha fazlası mantıklı gelmiyor PS5'e uçuk fiyat dediğime göre 12K'lık ürün tam bana göre
Benim tavsiyem PC için Xbox kontrol cihazı olurdu.
Tuş düzeni hoşuma gitmiyor
Xudayar_Mirzayev
Uzman
Xbox gamepad ola biler.
1.500 TL'nin üstüne çıkmak için bence mantıklı bir ürün. Tavsiye ederim. İncelemesini de yapmıştım hatta.
Hocam 1700-2000 arasına çıkarsanız fantech shooter 3 veya 8bitdo ultimate 2c almanız daha iyi olur. Her ne kadar xbox düzenini sevmeseniz de f/p ps düzeninde kol üretilmiyor malesef. Hall effect olması ömrünü uzatan ve hassasiyeti artıran bir özellik
powder
Uzman
Hocam 1700-2000 arasına çıkarsanız fantech shooter 3 veya 8BitDo Ultimate 2C almanız daha iyi olur. Her ne kadar Xbox düzenini sevmeseniz de F/P PS düzeninde kol üretilmiyor maalesef. Hall effect olması ömrünü uzatan ve hassasiyeti artıran bir özellik.
1.500 TL'nin üstüne çıkmak için bence mantıklı bir ürün. Tavsiye ederim. İncelemesini de yapmıştım hatta.
Dediğiniz gibi galiba Xbox kontrolcüsü alacağım peki bu ikisi arasında en çok hangisini önerirsiniz uzun ömürlü kullanmak istiyorum.
Çok bir farkları yok açıkcası ama ben ergonomik olarak fantech shooter III'ü daha çok seviyorum. 8bitdo olanın tutma yerleri daha eğimsiz olduğundan ele oturuşunu sevmeyenler var lakin alışması da kolay diyorlar. Garanti konusunda gizala daha iyi bir firma wraithe göre ve amazon üzerinden amazon gönderimli satılıyor yani hatalı ürün gönderimi olursa iade süreciniz daha kolay olur. Bunlar hariç farkları yok açıkcası. Belki bigbig won hale Hall da bakabilirsiniz o da shooter 3 gibi bir kol ama tetik deadzone'u birazcık daha fazla. Yarış oyunu gibi oyunlar için çok ideal olmayabilir. Bu kolun avantajı da pc uygulaması olması ve 4 arka butonu olması. Özelliklerini gamepadla sitesi üzerinden daha detaylı karşılaştırabilirsiniz hepsi güzel kollarDediğiniz gibi galiba Xbox kontrolcüsü alacağım peki bu ikisi arasında en çok hangisini önerirsiniz uzun ömürlü kullanmak istiyorum.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-