ShadowLegion

Üstün
Makaleler
1
Fotoğraf/resim için kullanılmayacak. Edge / AbbyFineReader / Word / Excel / Adobe Acrobat gibi uygulamalarda işaretleme yapılıp not alınacak online oturumlarda. Bunun için bir tablet bakıyorum. Windows laptopta kullanacağım ancak Macbook da var. Mümkünse hem Windows hem de MacOS uyumlu bir grafik çizim tableti bakıyorum. Şu iyi mi? Yoksa önerileri bekliyorum.

One By Wacom 8.3 x 5.7 inç Grafik Tablet 2048 Basınç Hassasiyeti ile Doğal Kalem Hissi

Fotoğraf/resim için kullanılmayacak. Edge / abbyfinereader / Word / Excel / Adobe Acrobat gibi uygulamalarda işaretleme yapılıp not alınacak online oturumlarda. Bunun için bir tablet bakıyorum. Windows laptopta kullanacağım ancak MacBook da var. Mümkünse hem Windows hem de macOS uyumlu bir grafik çizim tableti bakıyorum. Şu iyi mi? Yoksa önerileri bekliyorum.

One by Wacom 8.3 X 5.7 inç grafik tablet 2048 basınç hassasiyeti ile doğal kalem hissi.

Bu ürünü ile woodpad 10 - 7'yi kullandım woodpad kullanmak daha rahat senin yerinde olsam woodpad serisi alırdım şu an küçük olan 7'si elimde gün içinde mouse yerine kalemi kullanıyorum tek sıkıntım geçen seneden beri kullandığım woodpad 10 birden tahta yüzeyi sıkıntı verdim büyük ihtimalle soket başlığı kötü konumda olduğu için eğilmiş içi açtım kontrol ettim - 10 alacaksan dirsekli kablo alsan sıkıntı yaşamazsın 7 de direk üst tarafta diye sıkıntı yaratmıyor. Osu içinde gayet kullanışlı / gireceksen.

Son düzenleme:
Wacom satın alıyorum teşekkür ederim.

@Michael MYERS tek sormak istediğim şu. Yedek kalem ucu çıkıyormuş ancak diyelim ki hepsi eskidi yeni uç alınabiliyor mu internetten?
Evet, alınabiliyor. Ama şunu söylemeliyim ki kaybolmadığı sürece biten bir şey değil. Ben ağzımda oynarken ysnlışlıkla çıkıyordu uç. Sonra yere düşüp backroomsa gidiyordu. Sizin böyle bir huyunuz yoksa içindeki uçlar en az 5 yıl gider.