Dün böyle hata gelmişti bugün de sağ altta "Windows'u Etkinleştir" yazısı çıktı. Sorunu gider diyorum giderildi diyor aynı. Kullandığım ürün anahtarını "Ürün anahtarını değiştir" kısmına giriyorum kabul etmiyor.
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Daha sonra başka birine satılmış olabilir. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp
slmgr.vbs -ipk xxxx-xxxx-xxxx-xxx
Bu kodu girmeyi deneyin.
3 yıl önce aldım.
35gvm78
Üstün
Daha sonra başka birine satılmış olabilir. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp
Bu kodu girmeyi deneyin.
Kullanılan keyi nasıl satacak, satsa kullanamaz zaten.Daha sonra başka birine satılmış olabilir. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp
Bu kodu girmeyi deneyin.
35gvm78
Üstün
Kullanılan keyi nasıl satacak, satsa kullanamaz zaten.
Genelde satıcılar sattıkları keyleri bir hafta sonra test ederler çalışıyor mu diye. Uzun süre kullanmadığınız için satıcı hala aktif edilmediğini gördüğü için onu tekrar satışa koyar.
3 yıldır kullanıyorum.Genelde satıcılar sattıkları keyleri bir hafta sonra test ederler çalışıyor mu diye. Uzun süre kullanmadığınız için satıcı hala aktif edilmediğini gördüğü için onu tekrar satışa koyar.
35gvm78
Üstün
Microsoft bu keyleri iptal ediyordu belki iptal olmuştur. Diğer türlü bilemiyorum.
- Makaleler
- 24
Konu sahibi MS hesabi kullaniyor. Yani her koşulda kullandigi key MS hesabina gomulu geliyor.Genelde satıcılar sattıkları keyleri bir hafta sonra test ederler çalışıyor mu diye. Uzun süre kullanmadığınız için satıcı hala aktif edilmediğini gördüğü için onu tekrar satışa koyar.
@alperen
slmgr.vbs /dlv ciktisini paylasin.Elle CMD uzerinden etkinleştirmeyi de deneyin:
Kod:
slmgr /ipk XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX #Kullandiginiz key
slmgr /ato
Format attınız mı? Belki anahtarın ömrü dolmuştur.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik Colorful CVN X870 Ark Frozen Wi-Fi V14 - 10.999 TL
- Niccolo Machiavelli
-
-
-