Ç ÇağanBAT Gelişen Katılım 2 Mart 2026 Mesajlar 30 Beğeniler 9 19 Mart 2026 #1 Ben Minecraft oynamak için SKLauncher yüklemiştim ve SKLauncher bana şu uyarıyı verdi: "Windows kullanıcı adın noktalı harflerden oluşuyor, sorun çıkabilir." dedi. Ne yapacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2026
Ben Minecraft oynamak için SKLauncher yüklemiştim ve SKLauncher bana şu uyarıyı verdi: "Windows kullanıcı adın noktalı harflerden oluşuyor, sorun çıkabilir." dedi. Ne yapacağım?
Trojan Uzmanı Uzman Katılım 23 Şubat 2025 Mesajlar 208 Çözümler 2 Beğeniler 66 Yer İstanbul 19 Mart 2026 #2 C ya da D diskinin içine boş klasör oluşturun ismine MC deyin ve SK Launcher'i oraya kurun. Artı 0 Eksi
KS KS Ç ÇağanBAT Gelişen Katılım 2 Mart 2026 Mesajlar 30 Beğeniler 9 19 Mart 2026 #3 Trojan Uzmanı dedi: C ya da D diskinin içine boş klasör oluşturun ismine MC deyin ve SK Launcher'i oraya kurun. Genişletmek için tıkla... TMT, peki Minecraft'taki verilerim gidecek mi? Trojan Uzmanı dedi: C ya da D diskinin içine boş klasör oluşturun ismine MC deyin ve SK Launcher'i oraya kurun. Genişletmek için tıkla... Şu soruma acil cevap verin; peki ben o uyarıyı dosya konumunu değiştirmek yerine nasıl yok edebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2026 Artı 0 Eksi
Trojan Uzmanı dedi: C ya da D diskinin içine boş klasör oluşturun ismine MC deyin ve SK Launcher'i oraya kurun. Genişletmek için tıkla... TMT, peki Minecraft'taki verilerim gidecek mi? Trojan Uzmanı dedi: C ya da D diskinin içine boş klasör oluşturun ismine MC deyin ve SK Launcher'i oraya kurun. Genişletmek için tıkla... Şu soruma acil cevap verin; peki ben o uyarıyı dosya konumunu değiştirmek yerine nasıl yok edebilirim?
Trojan Uzmanı Uzman Katılım 23 Şubat 2025 Mesajlar 208 Çözümler 2 Beğeniler 66 Yer İstanbul 19 Mart 2026 #4 Veriler gidebilir ama düşük ihtimalle gitmez yedek alıp yapın ve çözümü dediğim gibi deneyin. Artı 0 Eksi