EcoBaskn Uzman Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 18 Beğeniler 6 15 Ağustos 2024 #1 Hata bu. 3 tane ISO denedim, çok kez bicimlendirdim flashı ama olmuyor, çözümü bilen var mı?
yavinas 6 Üstün Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 523 Çözümler 2 Beğeniler 281 15 Ağustos 2024 #2 HDD veya SSD sıkıntısı olabilir mi? Artı 0 Eksi
KS KS EcoBaskn Uzman Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 18 Beğeniler 6 15 Ağustos 2024 #3 yavinas dedi: HDD veya SSD sıkıntısı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... 4-5 gün önce formatlamıştım. Yanlış ssdye kurdugum icin tekrar yapmak istiyorum ama olmuyor. EcoBaskn dedi: 4-5 gün önce formatlamıştım. Yanlış ssdye kurdugum icin tekrar yapmak istiyorum ama olmuyor. Genişletmek için tıkla... 4-5 günden tek değişen flash ama flashta sorun olabilir mi? Artı 0 Eksi
yavinas dedi: HDD veya SSD sıkıntısı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... 4-5 gün önce formatlamıştım. Yanlış ssdye kurdugum icin tekrar yapmak istiyorum ama olmuyor. EcoBaskn dedi: 4-5 gün önce formatlamıştım. Yanlış ssdye kurdugum icin tekrar yapmak istiyorum ama olmuyor. Genişletmek için tıkla... 4-5 günden tek değişen flash ama flashta sorun olabilir mi?
yavinas 6 Üstün Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 523 Çözümler 2 Beğeniler 281 15 Ağustos 2024 #4 EcoBaskn dedi: 4-5 gün önce formatlamıştım. Yanlış SSD'ye kurdugum icin tekrar yapmak istiyorum ama olmuyor. 4-5 günden tek değişen flash ama flashta sorun olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Şunu izle bir istersen. Artı 0 Eksi
EcoBaskn dedi: 4-5 gün önce formatlamıştım. Yanlış SSD'ye kurdugum icin tekrar yapmak istiyorum ama olmuyor. 4-5 günden tek değişen flash ama flashta sorun olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Şunu izle bir istersen.
KS KS EcoBaskn Uzman Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 18 Beğeniler 6 15 Ağustos 2024 #5 yavinas dedi: Şunu izle bir istersen. Genişletmek için tıkla... VMD kapatırsan windows açılmayabilir diyor, o bi tık sıkıntı. Artı 0 Eksi
yavinas dedi: Şunu izle bir istersen. Genişletmek için tıkla... VMD kapatırsan windows açılmayabilir diyor, o bi tık sıkıntı.