Windows Medya Oluşturma Aracı vs Rufus

İkisini de kullanıyorum. Windows medya oluşturma aracı işimi görüyor. Fakat bazı durumlarda Microsoft hesabını otomatik bypass edip rahatça kurulum yapmayı sağladığı için Rufus kullanıyorum.

Lite Windows denemiştim birkaç tane ama Ventoy hep hata vermişti. Stok windowsda sorunsuz çalışıyor kimisinde sorun çıkarmış yine de.

İkisini de kullanıyorum. Windows medya oluşturma aracı işimi görüyor. Fakat bazı durumlarda Microsoft hesabını otomatik bypass edip rahatça kurulum yapmayı sağladığı için Rufus kullanıyorum.
Hocam bypass dediğiniz Windows 11 için mi? Windows 11'i rufus daha iyi.

Windows sürümüne göre değişir ama ben Rufus diyorum. Daha detaylı ayarlar yapılabiliyor. Windows 11 için bazı gereksinimleri bypass etme imkanı sunuyor. Windows 7 için ikisi de değil, Windows 7 USB/DVD Download Tool daha çok işime yarıyor bazen Rufus ile yazdırdığımda diski hayalet modunda oluyor. GNU/Linux dağıtımlarında balenaEtcher daha stabil oluyor, Rufus ile GRUB önyükleyicilerinde sorun yaşadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…