Merhaba. Windows+H tuşuyla açılan menüden sesle yazma hizmetini kullanmak istiyorum ancak başarısız oluyor. Hizmetler ve ses ayarlarında herhangi bir kapalı ayar bulamadım. Bu hizmeti kullanabilmek için tam olarak ne yapmam gerek?
Detaylar
Kim cevapladı?Maalesef, Windows...
Not: macOS'ta da kullanıyorum ve sorunsuz çalışıyor.
Ben de kullanmayı denedim, fakat çok başarılı olduğumu (olduğunu demiştim) söyleyemem. Açıkçası. (Burada açıkçası bitişik olacaktı, ayırdı...) Şu anda kenari (Canary dedim, bok etti görüldüğü üzere) sürümünden (sürümündeyim dedim) ve bu sürümde çalışıyor. Hatta şu an bu yazıyı size. Dikte (Yine nokta koydu araya...) özelliğiyle yazıyorum. Tabii bu özellik için deneysel sürümleri kullanmanızı önermem açıkçası. Microsoft'un güncelleme yapmasını beklemekten başka çaremiz yok.
Not: macOS'ta da kullanıyorum ve sorunsuz çalışıyor.
Maalesef, Windows...
Not: MacOS'ta da kullanıyorum ve sorunsuz çalışıyor.
Microsoft forumunda konuşma dili seçin diyor ancak orada herhangi bir dili seçemiyorum, bir kere de şaşırt be Windows
Dosya Ekleri
Mostafa zaten bir cacık bilse Microsoft forumlarında değil burada olurdu. Microsoft forumlarında çözüm bulunduğu nadirdir. Microsoft forumları bir çöplüktür. Tamsa gibiler takılır orada.
Yanlışlıkla elim çarptı ve hizmetin kullanılabilir olduğunu gördüm, gayet de iyi çalışıyor. @Recep Baltaş hocam sanırım Windows sesimizi duydu
.
Yeni konular
-
Alys Gold | R5 7500F & RX 9070 XT sistem özelleştirilip alınır mı?
- Niccolo Machiavelli
-
-
-
-
Wraith Esports Firmasından alışveriş yapar mısınız?
- Telefonunu Çıkra
-
-
-