KS KS InternetciMen Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 310 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 415 Yer Ankara 7 Ocak 2024 #11 792 dedi: @InternetciMen hocam linkteki dosyayı indirip çalıştırdığımda satırlarca kodla karşılaştım bir sorun olur mu? Çoğu zaman erişim engellendi diyor. Genişletmek için tıkla... Evet normal. Sildiği dosyaları gösteriyor orada. Erişim sorunu için de yönetici olarak başlatın dosyayı.
792 dedi: @InternetciMen hocam linkteki dosyayı indirip çalıştırdığımda satırlarca kodla karşılaştım bir sorun olur mu? Çoğu zaman erişim engellendi diyor. Genişletmek için tıkla... Evet normal. Sildiği dosyaları gösteriyor orada. Erişim sorunu için de yönetici olarak başlatın dosyayı.
7 792 Uzman Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.891 Çözümler 8 Beğeniler 5.372 7 Ocak 2024 #12 InternetciMen dedi: Evet normal. Sildiği dosyaları gösteriyor orada. Erişim sorunu için de yönetici olarak başlatın dosyayı. Genişletmek için tıkla... Korktum hocam bir an ödüm koptu. InternetciMen dedi: Evet normal. Sildiği dosyaları gösteriyor orada. Erişim sorunu için de yönetici olarak başlatın dosyayı. Genişletmek için tıkla... Hocam CMD'yi yönetici olarak başlattım ne yapmam gerekiyor?
InternetciMen dedi: Evet normal. Sildiği dosyaları gösteriyor orada. Erişim sorunu için de yönetici olarak başlatın dosyayı. Genişletmek için tıkla... Korktum hocam bir an ödüm koptu. InternetciMen dedi: Evet normal. Sildiği dosyaları gösteriyor orada. Erişim sorunu için de yönetici olarak başlatın dosyayı. Genişletmek için tıkla... Hocam CMD'yi yönetici olarak başlattım ne yapmam gerekiyor?
KS KS InternetciMen Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 310 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 415 Yer Ankara 7 Ocak 2024 #13 792 dedi: Korktum hocam bir an ödüm koptu. Hocam CMD'yi yönetici olarak başlattım ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... CMD'yi değil hocam, indirdiğiniz BAT dosyasını yönetici olarak başlatacaksınız.
792 dedi: Korktum hocam bir an ödüm koptu. Hocam CMD'yi yönetici olarak başlattım ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... CMD'yi değil hocam, indirdiğiniz BAT dosyasını yönetici olarak başlatacaksınız.
cenazeyebekleriz Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.961 Makaleler 10 Çözümler 28 Beğeniler 3.971 Yer Aydın 7 Ocak 2024 #14 Teşekkürler, kuzenimin bilgisayarını bir tık rahatlattı, (En kısa sürede SSD almasını söyledim).
7 792 Uzman Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.891 Çözümler 8 Beğeniler 5.372 7 Ocak 2024 #15 InternetciMen dedi: CMD'yi değil hocam, indirdiğiniz BAT dosyasını yönetici olarak başlatacaksınız. Genişletmek için tıkla... Ha pardon bu tarz işlerden pek anlayan birisi değilim dediğinizi yaptım başka bir şey yapmama gerek var mı?
InternetciMen dedi: CMD'yi değil hocam, indirdiğiniz BAT dosyasını yönetici olarak başlatacaksınız. Genişletmek için tıkla... Ha pardon bu tarz işlerden pek anlayan birisi değilim dediğinizi yaptım başka bir şey yapmama gerek var mı?
KS KS InternetciMen Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 310 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 415 Yer Ankara 7 Ocak 2024 #16 792 dedi: Ha pardon bu tarz işlerden pek anlayan birisi değilim dediğinizi yaptım başka bir şey yapmama gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yok hocam. Silme işlemi bittiğinde pencere otomatik kapanacaktır.
792 dedi: Ha pardon bu tarz işlerden pek anlayan birisi değilim dediğinizi yaptım başka bir şey yapmama gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yok hocam. Silme işlemi bittiğinde pencere otomatik kapanacaktır.
7 792 Uzman Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.891 Çözümler 8 Beğeniler 5.372 7 Ocak 2024 #17 @InternetciMen gerçekten de güzelmiş bunu sürekli yapmamıza gerek var mı? Yoksa her zaman siliyor mu kendisi?
@InternetciMen gerçekten de güzelmiş bunu sürekli yapmamıza gerek var mı? Yoksa her zaman siliyor mu kendisi?
KS KS InternetciMen Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 310 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 415 Yer Ankara 7 Ocak 2024 #18 792 dedi: @InternetciMen gerçektende güzelmiş bunh sürekli yapmamıza gerek var mı? Yoksa her zaman siliyor mu kendisi? Genişletmek için tıkla... Haftada 1 defa yapabilirsiniz. O size kalmış. Kendisi otomatik yapmıyor program, sizin açmanız gerek.
792 dedi: @InternetciMen gerçektende güzelmiş bunh sürekli yapmamıza gerek var mı? Yoksa her zaman siliyor mu kendisi? Genişletmek için tıkla... Haftada 1 defa yapabilirsiniz. O size kalmış. Kendisi otomatik yapmıyor program, sizin açmanız gerek.
7 792 Uzman Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.891 Çözümler 8 Beğeniler 5.372 7 Ocak 2024 #19 @InternetciMen
Glade Üstün Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 1.741 Makaleler 3 Çözümler 7 Beğeniler 1.377 7 Ocak 2024 #20 Hocam durdu ama işlem bitti mi bilmiyorum. Hocam, kullandığım tarayıcı Maxthon'un dosyalarını silmeye başladı?
Hocam durdu ama işlem bitti mi bilmiyorum. Hocam, kullandığım tarayıcı Maxthon'un dosyalarını silmeye başladı?