Astronotarda Üstün Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 2.916 Çözümler 22 Beğeniler 2.512 Yer Amphoreus 13 Kasım 2024 #11 MrLegasov dedi: Anladım, yani mantıklı haklısın peki herhangi bir dezavantajı var mı update haricinde bu şekilde yükseltmenin Genişletmek için tıkla... Hiçbir dezavantajı yok. Şöyle düşünün; Windows Update -> verileri güncelleme sunucularından çekiyor (dalga dalga dağıtılıyor) Yükleme Yardımcısı -> verileri Microsoft'tan çekiyor (direkt yükseltme)
MrLegasov dedi: Anladım, yani mantıklı haklısın peki herhangi bir dezavantajı var mı update haricinde bu şekilde yükseltmenin Genişletmek için tıkla... Hiçbir dezavantajı yok. Şöyle düşünün; Windows Update -> verileri güncelleme sunucularından çekiyor (dalga dalga dağıtılıyor) Yükleme Yardımcısı -> verileri Microsoft'tan çekiyor (direkt yükseltme)
KS KS MrLegasov Uzman Katılım 15 Mart 2024 Mesajlar 106 Beğeniler 29 Yer İzmir,Türkiye 13 Kasım 2024 #12 Astronotarda dedi: Hiçbir dezavantajı yok. Şöyle düşünün; Windows Update -> verileri güncelleme sunucularından çekiyor (dalga dalga dağıtılıyor) Yükleme Yardımcısı -> verileri Microsoft'tan çekiyor (direkt yükseltme) Genişletmek için tıkla... Doğru mu ilerliyorum
Astronotarda dedi: Hiçbir dezavantajı yok. Şöyle düşünün; Windows Update -> verileri güncelleme sunucularından çekiyor (dalga dalga dağıtılıyor) Yükleme Yardımcısı -> verileri Microsoft'tan çekiyor (direkt yükseltme) Genişletmek için tıkla... Doğru mu ilerliyorum
Astronotarda Üstün Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 2.916 Çözümler 22 Beğeniler 2.512 Yer Amphoreus 13 Kasım 2024 #13 MrLegasov dedi: Eki Görüntüle 98226 Doğru mu ilerliyorum Genişletmek için tıkla... Zaten kendisi her şeyi otomatik olarak yapıyor, kendiniz takılın, yeniden başlat butonu çıkınca yeniden başlatın.
MrLegasov dedi: Eki Görüntüle 98226 Doğru mu ilerliyorum Genişletmek için tıkla... Zaten kendisi her şeyi otomatik olarak yapıyor, kendiniz takılın, yeniden başlat butonu çıkınca yeniden başlatın.
KS KS MrLegasov Uzman Katılım 15 Mart 2024 Mesajlar 106 Beğeniler 29 Yer İzmir,Türkiye 13 Kasım 2024 #14 Astronotarda dedi: Zaten kendisi her şeyi otomatik olarak yapıyor, kendiniz takılın, yeniden başlat butonu çıkınca yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum
Astronotarda dedi: Zaten kendisi her şeyi otomatik olarak yapıyor, kendiniz takılın, yeniden başlat butonu çıkınca yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum
E erawsyi Ziyaretçi 13 Kasım 2024 #15 MrLegasov dedi: Merhaba, Windows'umu güncellerken "Windows sürümünüz hizmet süresinin sonuna geldi" diye bir hata aldım. Windows 11 Home 23H2 sürümünü kullanıyorum. Eki Görüntüle 98150 Genişletmek için tıkla... Windows 11 24H2 güncellemesini yükleyin.
MrLegasov dedi: Merhaba, Windows'umu güncellerken "Windows sürümünüz hizmet süresinin sonuna geldi" diye bir hata aldım. Windows 11 Home 23H2 sürümünü kullanıyorum. Eki Görüntüle 98150 Genişletmek için tıkla... Windows 11 24H2 güncellemesini yükleyin.
Astronotarda Üstün Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 2.916 Çözümler 22 Beğeniler 2.512 Yer Amphoreus 13 Kasım 2024 #16 MrLegasov dedi: Teşekkür ediyorum Genişletmek için tıkla... Rica ederim.