Hiç boot etmiyordu hatta bootloop'a giriyordu.

Secure Boot kapamakla uğraşmak pek istemiyorum ne yalan söyleyeyim. Arch Linux kurulumunda deli etmişti bu durum. O yüzden Windows 10 22H2 mi önerirsiniz?

Amacım aslında yukarıdaki mesajımda yazdığım gibi bir kurtarma USB'si oluşturma. Onun için debloated bir Windows 10 sürümü nasıl olur dersiniz secure bootlu? Linux dediğim gibi NTFS dosyalarını okuma yazmada bana sıkıntı çektireceğe benziyor. Birkaç sene sonra belki düşünülebilir bana kalırsa NTFS için.
Şimdi gördüm mesajınızı, kurtarma USB'si için direkt Windows 10 LTSC 2021, 22H2 veya Windows 11 LTSC 2024 öneriyorum. Hem bu sayede Windows kayıt defterini de monte edebilirsiniz.

Ancak benim tavsiyem SSD tabanlı hızlı bir USB bellek almanızdır. Ben Kingston DataTraveler Max Type-A 256 GB USB bellek aldım ve gerçekten mükemmel bir USB bellek. Rastgele erişim performansı da mükemmel. Türkiye pazarında alabileceğiniz en hızlı USB bellek modeli bu.

@Max Caulfield, Teşekkürler. Attığınız USB'yi değerlendireceğim.

Bir de son olarak, Windows 10 LTSC 2021 kurmaya karar verdim fakat hangi sürümü önerirsiniz? Enterprise LTSC mi yoksa IoT Enterprise LTSC mi?

Son düzenleme: