Windows tuşuna basınca veya ALT + Tab yapınca görev çubuğu ve arayüz çöküyor

Alt+Tab sorununuz çözüldü ve sadece RAM kaynaklı mı sıkıntı devam ediyor yani? Micron modüldeyken de çökme var, demişsiniz. Bulmaca gibi sizin sorun, tek tek anahtar kelimeler vs. seçilmesi lazım içinden anlamak için.

Bunun daha iyi bir çözümü var. Windows kurduktan sonra hiç Store'a girmeden önce yönetici CMD açın. wsreset -i komutu girin. 2 dakika sonra Store uygulamasını açın. Direkt güncel Store kullanırsınız. Aklınızda bulunsun. Benim yaptığım WinLove isimli ISO dosyalarında ise Microsoft Store yayınlandığı güne göre güncel gelir.

Biraz konudan sapmış olduk ama bu wsreset -i komutu aklınızda olsun diye yazıyorum.

İfadeler: X99

RAM kaynaklı olan devam hocam. O Micron olanı bu belleği takmadan önce de bu sorunun var olduğunu yani yeni bellek kaynaklı olmadığını belirtmek için yazdım. Kusura bakmayın yanlış anlaşılma için. Şu an sadece sizin verdiğiniz son ayardan sonra ki crash yiyen ramtestpro problemimiz var.

Not alındı, kenara koydum bunu; elde var 1.

Not alındı, kenara koydum bunu; elde var 1.

LTSC'ye de bu şekilde kuruyorsun, belli ki sen hiç LTSC kurmamışsın. @X99 Debloat'siz ve 300 işlemli Windows 11 Pro'da mısın yoksa?

Alt+Tab hatası ne sonucu çözüldü yani sizde? Onu net şekilde belirtirseniz daha iyi olabilir.

İfadeler: X99

NVIDIA sürücüsünü DDU ile kaldırıp bir alt sürümünü kurdum o şekilde gitti hocam.

NVIDIA sürücüsünü DDU ile kaldırıp bir alt sürümünü kurdum o şekilde gitti hocam.

Yeni kart aldıktan sonra bu adımı yapmadınız mı? Diğer RAM ile alakalı sıkıntınız için kendi konunuzda belirtin. Oradan bakarız.

@Dagster3532 Bu DDU olayını yapmakta fayda var kart değiştikten sonra. Zaten onu size önceden de önermişler. Şu anki sürüm sorunludur, bir öncekinde sorun yoktur. O kısmı bilmiyorum, kendi adıma denemedim. Game Ready sürücüler artık Beta kıvamında çıkıyor zaten. AMD tarafı da son sürücü sorunlu, 2 alt sürüme güncellenmesi tavsiye ediliyor. En stabil sürüm o imiş.

Bu firmaya ne olduysa artık güncel sürücüleri sürekli problemler çıkarıyor. Maşallah, insanlara ekran kartını güncelleyin demekten korkar hâle geldik. Bende 570 üstüne çıkamıyorum artık.

Bu firmaya ne olduysa artık güncel sürücüleri sürekli problemler çıkarıyor. Maşallah, insanlara ekran kartını güncelleyin demekten korkar hâle geldik. Bende 570 üstüne çıkamıyorum artık.

RX 6800XT kullanıyordum. Sözde sorunlu firma. Bir tane bile çökme yaşamadım. NVIDIA geçtik sorun bitmiyor. Maşallahları var tebrik etmek lazım. Ya millet NVIDIA fanboyu olduğu için ota şeye AMD yüzünden oluyor dediler. Veya NVIDIA ile AMD ekibi yer değiştirdi. Son aklıma gelen şey ise NVIDIA sürücüleri yapay zekaya yazdırıyor herhalde.

Demek ki parçaları test etmekte fayda var hocam. Sürücü değişikliğide bir nevi test sayılır. Çözüme kavuşturmanıza sevindim.

Hocam sözde sorunlu dedikleri karttan daha sorunlu karta geçmişiz haberimiz yokmuş kusura bakmayın. Ben şaşırdım bunun olduğunu görünce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…