Hakan Yusuf
Üstün
Windows iyice şiştiği için çok program vs... kurulup silindiği için yenileme gereği duydum. Sıfırdan USB bellek ile kurulumu yaptım ancak kurulum sonrası Windows Update çalıştırdım ve güncellemeleri yükledi. Yeniden başlattığımda ise "sisteminiz güncelleniyor" dönen noktalar vardı. Yine açılıştaki gibi ancak bu ekran pikselleşmiş halde idi ve bu ekrandayken mouse görünüyordu. İlk defa böyle bir durumla karşılaştım ve ardından sisteminiz güncelleniyor %100 olduktan sonra sistem açılıdı ve açılış ekranında güncelleştirme tamamlanamadı, değişiklikler geri alınıyor yazdı. Yeniden başlattı. Yeniden aynı ekranla karşılaştım 5 kez aynı şekilde yeniden başladı sonrasında sistem açılırken hoş geldiniz yazarken tekrar güncellemeye aldı. Zorla da olsa açmayı becerdim. Alt + CTRL + del tuşlarına bastım açıldı bilgisayar ve servislerden Windows Update kapattım 1 gün olmadı. ancak sonraki gün yani bugün. Açarken bilgisayarı sadece değişiklikler geri alınıyor yazısı ile karşılaştım. Bu bir virüsün işareti mi yoksa bir hata mı?