kayapater

Başarılı
1 ayı aşkın süredir Windows Update güncelleme yapmıyor. Onarmayı denedim işe yaramadı. Manuel olarak güncellemeyi kurmayı denedim olmadı. Görselde başarısız olan güncellemenin sadece birisi var. Ayrıca başka bir sürüm numarası da yüklenmedi, sonradan kayboldu. Sistemi sıfırlamadan nasıl garanti bir şekilde düzeltebileceğim hakkında herhangi bir fikrim yok, size danışmaya geldim.

Ekran görüntüsü 2025-07-16 154703.webp Ekran görüntüsü 2025-07-16 154724.webp

Windows 11 ISO'su indir sonra içini aç ve exeyi çalıştır devam devam de. Sanırım bir yerde dosyaları sil otomatik seçili onu değiştir. Bilgisayar üzerine yazar dosyaları ve düzelir sorun.

DNS varsa sıfırlayıp deneyin.
CMD sırasyıla ipconfig /flushdns - ipconfig /release - ipconfig /renew yazın.
Güncelleştirme yapmadan önce Antivirüsü devre dışı bırakın.

1 ayı aşkın süredir Windows Update güncelleme yapmıyor. Onarmayı denedim işe yaramadı. Manuel olarak güncellemeyi kurmayı denedim olmadı. Görselde başarısız olan güncellemenin sadece birisi var. Ayrıca başka bir sürüm numarası da yüklenmedi, sonradan kayboldu. Sistemi sıfırlamadan nasıl garanti bir şekilde düzeltebileceğim hakkında herhangi bir fikrim yok, size danışmaya geldim.

Eki Görüntüle 163954Eki Görüntüle 163948

Yeterince boş alanın var mı?

DNS varsa sıfırlayıp deneyin.
CMD sırasyıla ipconfig /flushdns - ipconfig /release - ipconfig /renew yazın.
Güncelleştirme yapmadan önce Antivirüsü devre dışı bırakın.
Bundan bir sonuç alamadım.

Fazlasıyla var.

Windows 11 ISO'su indir sonra içini aç ve exeyi çalıştır devam devam de. Sanırım bir yerde dosyaları sil otomatik seçili onu değiştir. Bilgisayar üzerine yazar dosyaları ve düzelir sorun.
Şunu deneyeceğim.