windowsxp.webp

Supermium Tarayıcı veya Mypal Tarayıcı ile webde gezinebilir, 2025 yılında Windows XP ile Techolay'a girebilirsiniz. :D Ublock origin de kurulabilmektedir.

Not: Kredi kartı kullanarak satın alım yapacaksanız, güvenlik endişeleriniz varsa bu tarayıcıları (ve WindowsXP'yi) kullanmayın. :)

Açmaz ama eskiden CS:GO açıyordu.

Aslında XP'de bazı programları çalıştırmak, uyumlu sürümlerini bulmak ile ilgili bir rehber yapsam iyi olabilir. (oyunlar için değil de programlar için)

Hocam böyle bir konu zaten mevcut buraya linkini ekliyorum.

Bir de birkaç bilgi eklemek gerekirse 1GB RAM'e sahip cihazlar mypal, 2 GB veya daha yüksek RAM'e sahipse süpermium kullanılması önerilir.

Bu arada Techolay Sosyal'e bağlanan tek tarayıcı bunlar değil kmeleon ile de bağlanabiliyorsunuz.

Windows XP de internete bağlandığınız gibi virüs yemiyorsunuz tamamen hurafeden ibaret.

Onecoreapı ve 2003 ile uğraşırsanız yaparsınız. Olmama ihtimali de var ama.

Hocam olmayınca sistem dosyaları bozuluyor bence önermemekte fayda olabilir.

Optimizasyon açısından mypal daha iyi.

Son düzenleme:
Bir de birkaç bilgi eklemek gerekirse 1GB RAM'e sahip cihazlar mypal, 2 GB veya daha yüksek RAM'e sahipse süpermium kullanılması önerilir.

Bu arada Techolay Sosyal'e bağlanan tek tarayıcı bunlar değil kmeleon ile de bağlanabiliyorsunuz.

Windows XP de internete bağlandığınız gibi virüs yemiyorsunuz tamamen hurafeden ibaret.

Açıkçası mypal gibi diğer tarayıcılar güncel Firefox'un üzerine yapılmadığı için ve güncel olmadığı için ben XP için Chromium tabanlı Supermium önerdim, tercih ediyorum. Diğer tarayıcılara göre daha güncel.

Virüs yiyip yememek şansa bağlı güvenlik güncellemesi almıyor saçma sapan sitelere girilmezse virüs bulaşmaz. Windows XP de bulunan güvenlik açıkları hala açık, sistemi bozmak isteyen birisi bunları kullanarak her şeyi yapabilir. Bu yüzden şansa bağlı.

Program Listesini de bilmiyordum attığınız için teşekkürler.