Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sistemde garip bir sorun vardı ne zaman USB taksam BIOS kilitleniyordu boot etmiyordu fakat Windows ortamındayken sorun olmuyordu USB takınca farklı usb/farklı port vs hiçbiri fayda etmedi PCI USB çoğaltıcı denedim 0 fayda Q-flash ile farklı BIOS yazdırayım dedim USB takınca kilitlendiğinden BIOS'ta atamadım en son Gigabyte'nin eski @bios yazılımı kurtardı Windows ortamında BIOS yazmama imkan sağladı dmi pool data vs de resetledim USB sorunu çözüldü XP'i kuruyorum sonunda
XP için fena değil bence abartıya kaçmamak için aldım GTX 280-295 veya GTX 480 bulsam onları alırdım eski sistemlere daha çok yakışır diye ama soluğu 580 SLI de aldık.
Öbür GTX 580 de geldi SLI tamamlandı 775pin DDR2 canavarı hazır kablolar çok karışık agp anakart kullanılan kasada max verim bu oluyor