Jahrein Fan

Üstün
Makaleler
4
Arkadaşlar kasanın HDD'si bozuldu ve kasamda Windows XP kullanmak istiyorum, nasıl yapabilirim? Windows 7, 8, 10 destekliyor kullandığım program ama XP'yi desteklemiyor.

Windows XP'yi buradan bilgisayarınıza indirin. Rufus adlı programı (Onu da buradan indirebilirsiniz.) çalıştırıp indirdiğiniz dosyayı USB belleğinize yazdırın. Yazdırma işlemi bittiğinde bilgisayarınızı yeniden başlatıp BIOS'a girin ve USB belleğinizi Boot sıralamasında en üste taşıyın.

Anlatımlı video için:

Bu videoda başka bir uygulama kullanmış, bu uygulamayla da yapabilirsiniz.

Arkadaşlar kasanın HDD'si bozuldu ve kasamda Windows XP kullanmak istiyorum, nasıl yapabilirim? Windows 7, 8, 10 destekliyor kullandığım program ama XP'yi desteklemiyor.
Eskiden Rufus ile yazdırmıştım ama şuan oluyormu bilmiyorum. Hem Linux kurmak gibi bir seçeneğiniz varken neden XP?

Windows XP'yi buradan bilgisayarınıza indirin. Rufus adlı programı (onu da buradan indirebilirsiniz.) Çalıştırıp indirdiğiniz dosyayı USB belleğinize yazdırın. Yazdırma işlemi bittiğinde bilgisayarınızı yeniden başlatıp BIOS'a girin ve USB belleğinizi boot sıralamasında en üste taşıyın.

Anlatımlı video için:

Yav hocam siz beni yanlış anladınız Kasa'da çalışan disk yok ben bunu komple USB'ye kurup çalıştıracağım Windows 7, 8, 10 destekliyor kullandığım program başka yolu var mı?

Eskiden Rufus ile yazdırmıştım ama şu an oluyor mu bilmiyorum. Hem Linux kurmak gibi bir seçeneğiniz varken neden XP?

Hocam psikolojik takıntılarım var...yoksa şu anki PC'mde Windows 7 mi kurulu olurdu?

Hocam psikolojik takıntılarım var...yoksa şu anki PC'mde Windows 7 mi kurulu olurdu?
Valla XP kullanıp bir siteye yarım saat bekliyeceğime Linux Mint indirir geçerim şahsen. Ama ben illa XP istiyorum diyorsan eskiden bartPE diye bir yazılım keşfetmiştim Usb'den XP başlatmak için. Bir bak derim.

Vallahi XP kullanıp bir siteye yarım saat bekliyeceğime Linux Mint indirir geçerim şahsen. Ama ben illa XP istiyorum diyorsan eskiden bartpe diye bir yazılım keşfetmiştim USB'den XP başlatmak için. Bir bak derim.

Hocam komple kurulması lazım yani sistemi yeniden başlattığımda veriler silinmesin.

Yav hocam siz beni yanlış anladınız Kasa'da çalışan disk yok ben bunu komple USB'ye kurup çalıştıracağım Windows 7, 8, 10 destekliyor kullandığım program başka yolu var mı?
Diskiniz olmadığı için XP'yi USB bellek üzerinden çalıştırmak istiyorsunuz, doğru mu anladım?