Windows XP ve diğer eski Windows sürümlerinin güvenli ve kullanılabilir olmadığı yanılgısı

Hocam bir XP kullanıcısı olarak dedikleriniz doğru. İnternete bağlanıldığı gibi virüs yemiyoruz öyle bir şey yok.

Ek olarak Windows XP'yi hala güncelleyebiliyorsunuz embedded ve posready güncellemlerini indirirseniz sisteminiz normalden daha güvenli olacaktır.

Gerçek bir XP bilgisayardan yazmaktayım, Google Chrome çoğu siteyi yükleyemiyor onun yerine mypal kullanabilirsiniz.

Kafamdaki bütün düşüncelerin cevabını cogunu aldım ancak bir takım halen sorunlar var kafamda ben ve cogu kisi 10a alıştığımız icin 10'da devam etmek istiyorum 2026ya kadar destek muhabbetleri var bu tam olarak ne oluyor destek kesilince Store gibi uygulamalar kullanılabilecek mi?

Eger Windows Store uygulamasinin destegini Windows 10 için kaldirmazsa kullanabilirsin ama kaldirilirsa kullanilmaz.

One Core API kullanabilirsiniz hala güncelleme istiyorsanız.

Core 2 Extreme QX9650 + 4 GB DDR2 1066MHz + GTX 580 SLI + X38 + 19" Dual CRT XP SP3'lü sistem kullanıyorum oyunları hala XP'den oynuyorum taş gibi çalışıyor dwm yok Half-Life software render üzerinden çok daha düşük input lag ile çalışıyor.

Windows Vista desteği kesileli kaç yıl oldu hala gelecek virüsleri bekliyorum Vista'dan yazıyorum hello

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…