İşletim sistemi hazırlığı: Windows XP service pack 3 yüklü olmalıdır. TLS 1.1 ve 1.2 desteği için Microsoft'un posready 2009 güvenlik güncellemelerini yüklediğinizden emin olun. [1]
Eski Steam sürümü: Windows XP için yayınlanan son uyumlu Steam istemcisini (ocak 2019 yapımı) arşiv sitelerinden indirin. [1, 2]
Paket bilgisi yaması: güncel bir Windows (7+) bilgisayardan packageınfo. Vdf dosyasını alın. PackageInfoConverter.exe aracını kullanarak bu dosyayı XP için yama yapın. Yama sonrasında appcache klasörünün içine yerleştirin. [1]
Ben Windows XP SP2'de bile Steam kullanıyorum, ek kernel yok, güncelleme, hiçbir şey yok, stok haliyle. Sadece GDI render yaptım ve XP destekleyen eski sürümler ile. Half-Life oynarken Steam sunucularına bağlanabiliyorum.
Ben Windows XP SP2'de bile Steam kullanıyorum, ek kernel yok, güncelleme, hiçbir şey yok, stok haliyle. Sadece gdı render yaptım ve XP destekleyen eski sürümler ile. Half-Life oynarken Steam sunucularına bağlanabiliyorum.
Ben Windows XP SP2'de bile Steam kullanıyorum, ek kernel yok, güncelleme, hiçbir şey yok, stok haliyle. Sadece gdı render yaptım ve XP destekleyen eski sürümler ile. Half-Life oynarken Steam sunucularına bağlanabiliyorum.