İndirdiğiniz çoğu oyunun dosya konumuna erişemiyor bu yüzden kaldırdıktan sonra da kalıntı dosyaları silmek istediğinizde öylece kalıyorsunuz. Bugün bu klasöre adım adım nasıl giriş yapabileceğinizi göstereceğim:

C:\Program Files dizinine girip yukarıdaki seçeneklerden ''özellikler'' kısmına giriyoruz. Ardından çıkan sekmeden görünüm > Gizli olan klasörleri göster seçeneğine tıklıyoruz:
Ekran görüntüsü 2024-01-04 190211.webp

Ekran görüntüsü 2024-01-04 185638.webp

Ardından WindowsApps klasörünü görebiliyoruz. Bu klasöre girmek için kullanıcıya izin vermeniz gerekiyor. Bunun için de ''Özellikler>Güvenlik'' sekmesine giriyoruz. Burdan da ''Gelişmiş'' butonuna tıklıyoruz. Açılan ekranda da ''Değiştir'' butonuna tıklıyoruz:
Ekran görüntüsü 2024-01-04 191237.webp
Ekran görüntüsü 2024-01-04 191350.webp

Açılan ekrandan ''Gelişmiş'' seçeneğine tıklıyoruz ve akabinde gelen ekranda da ''Şimdi Bul'' seçeneğine tıklıyoruz. Aşağıdaki alandan adınızın olduğu kullanıcıyı seçip tamam diyoruz:
Adsız.webp

4.webp

Tekrar önceki ekrana döndünüz, burda doğru kullanıcıyı seçtiğinizden emin olup ''Tamam'a'' basın. Ardından çıkan ilk ekrandaki kutucuğu ''işaretleyin'' ve uygulayın.
5.webp
6.webp

Ardından Windows kısa bir yükleme yapacak ve klasöre erişiminiz açılacaktır:

Ekran görüntüsü 2024-01-04 192557.webp

Son düzenleme:
Sadece bu amaç için kullanılacaksa her ne kadar her durumda %100 başarı gösteremeseler de Revo Uninstaller gibi programları kullanmak daha rahat.

Bu da bir seçenek tabii, rehbere ek olarak bu klasördeki dosyalara ek dosya ekleme yöntemini de yazacaktım ( Add_Take_Ownership_to_context_menu.reg ) lakin o da %100 çalışan bir yöntem değilmiş.