Çift ekran sistem kurdum ancak ekranların yerini değiştirmekte sorun yaşıyorum. Ana ekranım 2. olarak gözüküyor. Bu yüzden açtığım bütün programlar diğer ekrana gidiyor, ana ekranı nasıl 1. ekran olarak ayarlayabilirim?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Masaüstüne sağ tıklayıp 'Görüntü Ayarları' sekmesine girin. Ardından monitörünüzü seçip 'Bunu ana ekranım yap' seçeneğini seçin.
Masaüstüne sağ tıklayıp 'Görüntü Ayarları' sekmesine girin. Ardından monitörünüzü seçip 'Bunu ana ekranım yap' seçeneğini seçin.
Masaüstüne sağ tıklayıp 'görüntü ayarları' sekmesine girin. Ardından monitörünüzü seçip 'bunu ana ekranım yap' seçeneğini seçin.
Eki Görüntüle 45154
Evet hocam yaptım lakin ana ekranı 1. ekran olarak ayarlamaya çalışıyorum, programların diğer ekranda çalışmasını istemiyorum
Bahsettiğim ayarı uygulayınca yine diğer ekranda mı açılıyor uygulamalar? Hangi uygulama mesela?Evet hocam yaptım lakin ana ekranı 1. ekran olarak ayarlamaya çalışıyorum, programların diğer ekranda çalışmasını istemiyorum
Bahsettiğim ayarı uygulayınca yine diğer ekranda mı açılıyor uygulamalar? Hangi uygulama mesela?
AIDA64 CPU Z benzeri programlar.
Programları açmak istediğiniz ekrana sürükleyip kapatın. Ardından tekrar çalıştırıp sonuca bakın.
- Makaleler
- 3
Muhtemelen monitor0 hangisi ise onda başlar çoğu oyun. Bu monitor0 oradan seçtiğiniz ana ekran ile mi belirleniyor bilmiyorum. Onun dışında kalan pencereli zımbırtılar ise nerede kapatırsanız orada açılıyor. Daha doğrusu öyle gibi yapıyorlar. Tam olarak nasıl çalıştığını Microsoft mühendislerinin bile bildiğinden şüpheliyim.
Tam ekran uygulamaları
Düşük bir sistem ise daha fazla zorlanması beklenir ama yine de tam tam yükte olması ilginç. Sebebin o olduğuna emin misiniz?
Tam ekran uygulamaları
Windows + Shift + Sağ/sol ok kısayolu ile taşıyabilirsiniz.Düşük bir sistem ise daha fazla zorlanması beklenir ama yine de tam tam yükte olması ilginç. Sebebin o olduğuna emin misiniz?
Son düzenleme: