Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.511 Çözümler 19 Beğeniler 3.756 Yer Cintra 5 Ağustos 2024 #1 Efendim, USB yerine Windows'tan format atmaya çalıştım ancak hata veriyor. Bunu nasıl çözeceğim? Klavyemde çalışmıyor. Dosya Ekleri 20240805_163743.webp 1.003,3 KB · Görüntüleme: 96
Efendim, USB yerine Windows'tan format atmaya çalıştım ancak hata veriyor. Bunu nasıl çözeceğim? Klavyemde çalışmıyor.
Çözüm Geraltın kılıcı 5 Ağustos 2024 EsatKa dedi: Windows üzerinden sıfırlarsınız, format atmazsınız. USB ile format atmaya deneyin aldığınız hata için. Genişletmek için tıkla... Efendim, UEFI'ye giremiyorum. Klavye çalışmıyor hata yüzünden. EsatKa dedi: Windows üzerinden sıfırlarsınız, format atmazsınız. USB ile format atmaya deneyin aldığınız hata için. Genişletmek için tıkla... BIOS format atınca düzeldi.
EsatKa dedi: Windows üzerinden sıfırlarsınız, format atmazsınız. USB ile format atmaya deneyin aldığınız hata için. Genişletmek için tıkla... Efendim, UEFI'ye giremiyorum. Klavye çalışmıyor hata yüzünden. EsatKa dedi: Windows üzerinden sıfırlarsınız, format atmazsınız. USB ile format atmaya deneyin aldığınız hata için. Genişletmek için tıkla... BIOS format atınca düzeldi.
EsatKa Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 4.936 Makaleler 43 Çözümler 73 Beğeniler 4.791 5 Ağustos 2024 #2 Windows üzerinden sıfırlarsınız, format atmazsınız. USB ile format atmaya deneyin aldığınız hata için. Artı 0 Eksi
Windows üzerinden sıfırlarsınız, format atmazsınız. USB ile format atmaya deneyin aldığınız hata için.
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.511 Çözümler 19 Beğeniler 3.756 Yer Cintra 5 Ağustos 2024 #3 EsatKa dedi: Windows üzerinden sıfırlarsınız, format atmazsınız. USB ile format atmaya deneyin aldığınız hata için. Genişletmek için tıkla... Efendim, UEFI'ye giremiyorum. Klavye çalışmıyor hata yüzünden. EsatKa dedi: Windows üzerinden sıfırlarsınız, format atmazsınız. USB ile format atmaya deneyin aldığınız hata için. Genişletmek için tıkla... BIOS format atınca düzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
EsatKa dedi: Windows üzerinden sıfırlarsınız, format atmazsınız. USB ile format atmaya deneyin aldığınız hata için. Genişletmek için tıkla... Efendim, UEFI'ye giremiyorum. Klavye çalışmıyor hata yüzünden. EsatKa dedi: Windows üzerinden sıfırlarsınız, format atmazsınız. USB ile format atmaya deneyin aldığınız hata için. Genişletmek için tıkla... BIOS format atınca düzeldi.