Gece ışığını 1 ay veya 1.5 ay önce kullanmaya başladım, gözüm şu an o kadar alıştı ki renkler normal geliyor. Kapatınca gözüme nur iniyor resmen, sabahları bile kullanmaya başladım. Kullanın kullandırtın, hayat kurtaran bir özellik. Eskiden saatlerce bilgisayar kullandığımda gözüm ağrıyordu, şimdi ise ağrısız şekilde kullanıyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Helox
Üstün
Dolapta vardı bir tane açıp taktım sen bu kadar met edince, çok olmasa da olur ama sen bilirsin.![]()
Sana kötü bir haberim var, bahsettiğim gece ışığı o değildi..
Zipik
Uzman
Hadi ya bundan mı bahsediyordun .d, neyse bunu da denerim senin için.Sana kötü bir haberim var, bahsettiğim gece ışığı o değildi..
Eki Görüntüle 135218
Helox
Üstün
Hadi ya bundan mı bahsediyordun .d, neyse bunu da denerim senin için.
İlk başta renkler çok garip geliyor ama sonradan gözün alışıyor ve her şeyi eskisi gibi aynı görmeye başlıyorsun.
Garipmiş.Gece ışığını 1 ay veya 1.5 ay önce kullanmaya başladım, gözüm şu an o kadar alıştı ki renkler normal geliyor. Kapatınca gözüme nur iniyor resmen, sabahları bile kullanmaya başladım. Kullanın kullandırtın, hayat kurtaran bir özellik. Eskiden saatlerce bilgisayar kullandığımda gözüm ağrıyordu, şimdi ise ağrısız şekilde kullanıyorum.
Zipik
Uzman
Biraz açık bırakınca normal geldi gerçekten uzun vaadede göz sağlığı için iyi olabilir diye düşündürdü ama şeytan monitöre niye o kadar para verdin diye fişekledi beni, kapattım yine.İlk başta renkler çok garip geliyor ama sonradan gözün alışıyor ve her şeyi eskisi gibi aynı görmeye başlıyorsun.
shockedblackguy
Üstün
Ben de öyle kullandım 2-3 ay sonra oyunlarda adamları göremediğim için kapamak zorunda kaldım
. Çok güzel oluyor açınca.
Helox
Üstün
Gece ışığı güç ayarını 20'de kullanıyorum böyle iyi.
Ben 52 de kullanıyorum.