AliceW

Gelişen
Şimdi ben bilgisayarı ilk aldığımda Windows installer paketi ile kendi AMD Ryzen Master indirmeye çalışmış ama tamamlayamamış driverları duruyordu. Ben kayıt defteri düzenleyicisinden amdryzenmasterdriverv31 ve V29'u silip kendim AMD Ryzen Master kurdum ama şimdi Windows hala kendi kendine Ryzen Master yüklemeye çalıştığı için driverlar çakışıyor ve benim bilgisayarım ilk açılışta donuyor, kilitleniyor. Kapatıp açmak zorunda kalıyorum. Bu Windows'un kendi Ryzen Master driverlarını yüklemesini nasıl engellerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi ben bilgisayarı ilk aldığımda Windows installer paketi ile kendi AMD Ryzen Master indirmeye çalışmış ama tamamlayamamış driverları duruyordu. Ben kayıt defteri düzenleyicisinden amdryzenmasterdriverv31 ve V29'u silip kendim AMD Ryzen Master kurdum ama şimdi Windows hala kendi kendine Ryzen Master yüklemeye çalıştığı için driverlar çakışıyor ve benim bilgisayarım ilk açılışta donuyor, kilitleniyor. Kapatıp açmak zorunda kalıyorum. Bu Windows'un kendi Ryzen Master driverlarını yüklemesini nasıl engellerim?

Gelişmiş ayarlar bölümünden Windows Update aygıt yükleme ayarını kapat.

Bu kod işini görür.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\DriverSearching
Yukarıdakı yola git.
Searchorderconfig bu yok ise oluştur. 0 değeri ver reset at.

Gelişmiş ayarlar bölümünden Windows Update aygıt yükleme ayarını kapat.

Bu kod işini görür.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\DriverSearching
Yukarıdakı yola git.
Searchorderconfig bu yok ise oluştur. 0 değeri ver reset at.
dediklerinizi yaptım anlamadığım için soruyorum bu ayarlar benim kendi yüklediğim programların güncellemelerini etkilemez değil mi?

Merhaba dediklerinizi yaptım ama hala amdryzenmasterdriverv29 silmeme rağmen kendi kendine bilgisayarı açınca yüklüyor bu ryzenmastersbk'nin driverı galiba bu sbk uygulamasını mı silmeliyim bir zararı olur mu ryzenmaster üzerinden yaptığım işlemler için ya da driversearching'in içinde driverupdates diye bir klasör daha var ona da mı oluşturup 0 değer atamalıyım bir öneriniz var mı?

Adsız12.webp