Detaylar
Kim cevapladı?Astronotarda
Üstün
Ben herhangi bir sorunla karşılaşmadım henüz.
KB5074109 (Build 26200.7623) güncellemesi sizi etkiledi mi? Beni etkiledi. Performansım %10 düştü gibi geldi bana. Sizde de bir oyunda falan bayağı FPS dropu oluyor mu?
0 sorun, 600 kusur ayarlı modlu Windows.
Hellmonger
Becerikli
O güncelleme sorunlu onu kaldırman lazım siyah ekranlar Outlook DropBox bazı programlarda donma filan yapıyormuş vs birçok problemi var Microsoft direk silin demiş
Ve ardından KB5077744'ü yüklemeni öneriyor bunu Microsoft catalogdan yüklüyorsun
Bugünde acil güncelleme geldi onu da yükle KB5078127 yarım saat önce geldi
Şöyleki ben ilk başta bu güncellemeyi silmedim direk KB5077744'ü yükledim sanırım o kaldırmış sonra aradım bulamadım çünkü.
Bugün de yeni geleni yükledim.
Açık söyleyeyim ben etkilenmedim ama adamlar ciddi sorunlar var silin dediği için direk yaptım Microsoft böyle kolay kolay silin demez arka planda belki bir şeyler falan vardır.
Ve ardından KB5077744'ü yüklemeni öneriyor bunu Microsoft catalogdan yüklüyorsun
Bugünde acil güncelleme geldi onu da yükle KB5078127 yarım saat önce geldi
Şöyleki ben ilk başta bu güncellemeyi silmedim direk KB5077744'ü yükledim sanırım o kaldırmış sonra aradım bulamadım çünkü.
Bugün de yeni geleni yükledim.
Açık söyleyeyim ben etkilenmedim ama adamlar ciddi sorunlar var silin dediği için direk yaptım Microsoft böyle kolay kolay silin demez arka planda belki bir şeyler falan vardır.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet