Merhaba,

Bilgisayarımda tüm yazılımlar ücretli ve lisanslı yazılımlar. WinRAR çok pahalı. Para vermek istemiyorum. Crack de kullanmıyorum. Tüm yazılım lisanslı.
  • IDM
  • Norton 360 Premium
  • Office 2024
  • WinRAR (40 gün sonra o popup pencere sinirimi bozacak)
@Recep Baltaş

WinRAR'ı ücretsiz sürümde kullanabilirsiniz. Sadece destek amaçlı lisans satın alabilirsiniz. Onun dışında evet, 7-Zip WinRAR'a göre daha hızlı ve açık kaynak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten WinRAR pek güvenilir değil. Aylar önce WinRAR'da oldukça ciddi bir güvenlik açığı keşfedildi. Rus hackerlar, arşivlerin içine görünmeyen dosyalar ekleyebiliyordu. Siz WinRAR ile dosyayı açtığınızda, içindeki gizlenmiş zararlı yazılım otomatik olarak çalışabiliyordu. Kim bilir bu açık ne kadar süredir biliniyordu. Hâlâ WinRAR'ını güncellemeyen milyonlarca insan, potansiyel olarak bu virüse maruz kalabilir.

Merhaba,

Bilgisayarımda tüm yazılımlar ücretli ve lisanslı yazılımlar. WinRAR çok pahalı. Para vermek istemiyorum. Crack de kullanmıyorum. Tüm yazılım lisanslı.
  • IDM
  • Norton 360 Premium
  • Office 2024
  • WinRAR (40 gün sonra o popup pencere sinirimi bozacak)
@Recep Baltaş
Basitlik açısından kaç yıldır 7zip kullanıyorum memnunum. Deneyip görebilirsiniz hangisi hoşunuza giderse onu kullanın. WinRAR'ı ücretsiz olarak da kullanabiliyorsunuz bir limit koymuyor diye biliyorum uzun zamandır kullanmadım.