SteelSeries Arctis Nova 5 ve HyperX Cloud 3 arasında kaldım. Müzik film ve oyun oynayan biri olarak üçününde ortalama iyi olmasını istiyorum bir de önceki kulaklığım kafa bantlı olduğu için SteelSeries'e daha sıcak bakıyorum sizce?
Detaylar
Kim cevapladı?Oyun ne oynarsın müzik ne tarz dinlersin?SteelSeries Arctis Nova 5 ve HyperX Cloud 3 arasında kaldım. Müzik film ve oyun oynayan biri olarak üçününde ortalama iyi olmasını istiyorum bir de önceki kulaklığım kafa bantlı olduğu için SteelSeries'e daha sıcak bakıyorum sizce?
ExellionTR
Başarılı
Nova 5 kullanıyorum. Her yönüyle memnunum. Soruların varsa sorabilirsin.
CS CoD BF oynarım elektro rock alternatif rock phonk Dark phonk falan dinlerim.
Nova 5 kullanıyorum. Her yönüyle memnunum. Soruların varsa sorabilirsin.
Dip sesi var mı mikrofon kalitesi iyi mi uzun kullanımda kafayı acıtıyor mu basık hissettiriyor mu rahatsız ediyor mu?
Cloud 3 al geç. CS-COD gibi oyunlar için birebir. Kullandım gayet iyiydi.CS CoD BF oynarım elektro rock alternatif rock phonk Dark phonk falan dinlerim.
Dip sesi var mı mikrofon kalitesi iyi mi uzun kullanımda kafayı acıtıyor mu basık hissettiriyor mu rahatsız ediyor mu?
Hocam uzun kullanımda konfor olarak kafaya baskı yapıyor mu?Cloud 3 al geç. CS-CoD gibi oyunlar için birebir. Kullandım gayet iyiydi.
İllaki yapacak fakat rahatsız etmiyor. Kafanız orta-buyuk arasında ise cok cok rahat olur. Arctis serisi denediyseniz eğer arkadaşınız veya teşhirde falansa kesin olur.Hocam uzun kullanımda konfor olarak kafaya baskı yapıyor mu?
ExellionTR
Başarılı
Dip ses, uğultu vs. yok. Mikrofonu piyasadaki en iyi mikrofonlardan biri, araştırabilirsin, yapay zeka destekli. Saatlerce takmama rağmen en ufak ağrı sızı yapmıyor, Arctis 5'ten geçtim, onun gibi çok rahat ve hafif.