mentel455

Başarılı
SteelSeries Arctis Nova 5 ve HyperX Cloud 3 arasında kaldım. Müzik film ve oyun oynayan biri olarak üçününde ortalama iyi olmasını istiyorum bir de önceki kulaklığım kafa bantlı olduğu için SteelSeries'e daha sıcak bakıyorum sizce?

SteelSeries Arctis Nova 5 ve HyperX Cloud 3 arasında kaldım. Müzik film ve oyun oynayan biri olarak üçününde ortalama iyi olmasını istiyorum bir de önceki kulaklığım kafa bantlı olduğu için SteelSeries'e daha sıcak bakıyorum sizce?
Oyun ne oynarsın müzik ne tarz dinlersin?

Nova 5 daha genel kullanıma hitap eden bir kulaklık. Cloud III daha çok oyun için uygun. Fiyat farkını dert etmezseniz Nova 5 güzel kulaklıktır.

CS CoD BF oynarım elektro rock alternatif rock phonk Dark phonk falan dinlerim.

Dip sesi var mı mikrofon kalitesi iyi mi uzun kullanımda kafayı acıtıyor mu basık hissettiriyor mu rahatsız ediyor mu?
Cloud 3 al geç. CS-COD gibi oyunlar için birebir. Kullandım gayet iyiydi.

Dip sesi var mı mikrofon kalitesi iyi mi uzun kullanımda kafayı acıtıyor mu basık hissettiriyor mu rahatsız ediyor mu?

Dip ses, uğultu vs. yok. Mikrofonu piyasadaki en iyi mikrofonlardan biri, araştırabilirsin, yapay zeka destekli. Saatlerce takmama rağmen en ufak ağrı sızı yapmıyor, Arctis 5'ten geçtim, onun gibi çok rahat ve hafif.