Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.522 Çözümler 70 Beğeniler 5.485 Yer Haddonfield, Illinois 27 Eylül 2025 #1 Recep hocamın ilk attığı WireSock VPN'ini kullanıyordum ama bugün çalışmadı. Son attığı SplitWire videosundakini yaptım yine çalışmadı. Kimler aktif görebiliyorum ancak ne sunucu chatlerine ne de DM'lere giremiyorum. Ne yapmalıyım?
Recep hocamın ilk attığı WireSock VPN'ini kullanıyordum ama bugün çalışmadı. Son attığı SplitWire videosundakini yaptım yine çalışmadı. Kimler aktif görebiliyorum ancak ne sunucu chatlerine ne de DM'lere giremiyorum. Ne yapmalıyım?
Çözüm Michael MYERS 28 Eylül 2025 Fedaizm dedi: Aynı sorunu ben de yaşıyorum ilgilenen olursa belki aynı sorunu yaşayan farklı kişilere de destek olmuş oluruz. Genişletmek için tıkla... Hocam Splitwire ile GoodbyeDPI kısmından kurdum şu an oldu.
Fedaizm dedi: Aynı sorunu ben de yaşıyorum ilgilenen olursa belki aynı sorunu yaşayan farklı kişilere de destek olmuş oluruz. Genişletmek için tıkla... Hocam Splitwire ile GoodbyeDPI kısmından kurdum şu an oldu.
F Fedaizm Çalışkan Katılım 29 Ağustos 2025 Mesajlar 4 Beğeniler 2 27 Eylül 2025 #2 Aynı sorunu ben de yaşıyorum ilgilenen olursa belki aynı sorunu yaşayan farklı kişilere de destek olmuş oluruz. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Eylül 2025 Artı 0 Eksi
Aynı sorunu ben de yaşıyorum ilgilenen olursa belki aynı sorunu yaşayan farklı kişilere de destek olmuş oluruz.
KS KS Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.522 Çözümler 70 Beğeniler 5.485 Yer Haddonfield, Illinois 28 Eylül 2025 #3 Fedaizm dedi: Aynı sorunu ben de yaşıyorum ilgilenen olursa belki aynı sorunu yaşayan farklı kişilere de destek olmuş oluruz. Genişletmek için tıkla... Hocam Splitwire ile GoodbyeDPI kısmından kurdum şu an oldu. Artı 0 Eksi Çözüm
Fedaizm dedi: Aynı sorunu ben de yaşıyorum ilgilenen olursa belki aynı sorunu yaşayan farklı kişilere de destek olmuş oluruz. Genişletmek için tıkla... Hocam Splitwire ile GoodbyeDPI kısmından kurdum şu an oldu.
F Fedaizm Çalışkan Katılım 29 Ağustos 2025 Mesajlar 4 Beğeniler 2 2 Ekim 2025 #4 Michael MYERS dedi: Hocam Splitwire ile GoodbyeDPI kısmından kurdum şu an oldu. Genişletmek için tıkla... Goodbyedpi ile kurunca startingde kalıyor Artı 0 Eksi
Michael MYERS dedi: Hocam Splitwire ile GoodbyeDPI kısmından kurdum şu an oldu. Genişletmek için tıkla... Goodbyedpi ile kurunca startingde kalıyor
KS KS Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.522 Çözümler 70 Beğeniler 5.485 Yer Haddonfield, Illinois 2 Ekim 2025 #5 Fedaizm dedi: Goodbyedpi ile kurunca startingde kalıyor Genişletmek için tıkla... PC'yi yeniden başlat bir istersen. Artı 0 Eksi
Fedaizm dedi: Goodbyedpi ile kurunca startingde kalıyor Genişletmek için tıkla... PC'yi yeniden başlat bir istersen.
F Fedaizm Çalışkan Katılım 29 Ağustos 2025 Mesajlar 4 Beğeniler 2 2 Ekim 2025 #6 Michael MYERS dedi: PC'yi yeniden başlat bir istersen. Genişletmek için tıkla... Denerim bir ara aciliyeti yok olursa bildiririm Artı 0 Eksi
Michael MYERS dedi: PC'yi yeniden başlat bir istersen. Genişletmek için tıkla... Denerim bir ara aciliyeti yok olursa bildiririm