shoxel

Çalışkan
Dostlar selam yurt dışında yaşayan arkadaşıma para yollamak için Wise kullandım ama para çevirme uzun sürdüğü için bunu direkt arkadaşım Wise TR IBAN hesabı üzerinden yapalım dedi.

Bende tamam dedim. İsim soy isim yazdım, para yolladım IBAN'ı yazdım ettim. Fast işlemi başarılı bir şekilde gerçekleşti dedi fakat üzerinden 2 gün geçti ve arkadaşıma hâlâ para ulaşmadı.

Bunun üzerine kaç defa Wise ile contact olamaya çalıştım ama bir faydası olmadı. Ayrıyeten garanti ile konuştum bana paranın çıkışı oldugunu söylediler, şu an bir korku bastı.

GPT'ye sorsam para şu an Wise'da eğer para arkadaşına gitmezse parayı senin IBAN'ına geri yollarlar dedi. Bu da 1-7 gün arası sürebiliyor dedi, şu an elim kolum bağlı ne yapmam lazım?

Wise, Türkiye'den çekilmişti diye hatırlıyorum. Bu noktada bir sıkıntı olabilir ama belki de bu tür sorunları engellemek için bir kontrol otomasyonları falan vardır mutlaka diye düşünüyorum. Geri yatma olasılığı olabilir ama eğer yatmazsa yapabileceğiniz bir şey yok gibi.

Son düzenleme:
Wise, Türkiye'den çekilmişti diye hatırlıyorum. Bu noktada bir sıkıntı olabilir ama belki de bu tür sorunları engellemek için bir kontrol otomasyonları falan vardır mutlaka diye düşünüyorum. Geri yatma olasılığı olabilir ama eğer yatmazsa yapabileceğiniz bir şey yok gibi.
gpt ye gore arkadaşıma gitmezse geri iade olasılığı var umarım geri yatar

konu hakkında bilgili oldugunu dusundugun ve ya sen bilgiliysen iletişime geçme şansın var mı twitterdan @xShoxel

gpt ye gore arkadaşıma gitmezse geri iade olasılığı var umarım geri yatar

konu hakkında bilgili oldugunu dusundugun ve ya sen bilgiliysen iletişime geçme şansın var mı twitterdan @xShoxel

Hayır, net bir şey diyebilecek bir bilgiye sahip değilim. Sadece tahmin. Umarım paranızı geri alabilirsiniz.